Marta Ottvad noterer at Lilly Caroline Åsell har møtt opp for gå med TV-aksjonens innsamlingsbøsse. Med seg har hun barna Tiam og Frida.
Marta Ottvad noterer at Lilly Caroline Åsell har møtt opp for gå med TV-aksjonens innsamlingsbøsse. Med seg har hun barna Tiam og Frida.Bilde 1 av 2
Elisabeth Gulaker og Mette Kari Walstad har hentet bøsser for å starte innsamlingen lengst nord i Oppdal.
Elisabeth Gulaker og Mette Kari Walstad har hentet bøsser for å starte innsamlingen lengst nord i Oppdal.Bilde 2 av 2

90 bøssebærere til TV-aksjonen i Oppdal:

Tar med barna på TV-aksjonen

Lilly Caroline Åsell synes det er er helt naturlig å ta med barna når hun skal gå rundt og ringe på dørene for å samle inn penger til TV-aksjonen.

Dette er tredje året tobarnsmor, Lilly Caroline Åsell melder seg som bøssebærer når TV-aksjonen skal gå av stabelen. På spørsmål om hvorfor hun vil være med på dette, sier hun:

– Det gir en god følelse å være med og bidra. Og så treffer vi så mange hyggelige folk.

– Og barna skal med?

– Ja. Skal tidlig krøkes; og de er heller ikke vanskelige å be, sier hun og forteller at de skal gå en runde i området, Karsevegen.

– Det er ikke langt fra der barnehagen ligger, legger hun til så datteren Frida (snart 5) og sønnen, Tiam (8) hører det.

Klokka har passert 16 og en jevn strøm av bøssebærere kommer inn døra i Sparebank 1-lokalene, der årets TV-aksjon i Oppdal har sitt «hovedsete».

– Det er rundt 90 bøssebærere som har meldt seg på, sier innsamlingsleder Ingvill Dalseg til OPP. Sammen med koordinator for bøssebærerne, Marta Ottvad, har hun hendene fulle med å få unna køen av ventende som ivrer etter å komme seg av gårde for å begynne innsamlingen.

Det er imlertid mange detaljer som må på plass og lister som skal krysses av. Hver bøssebærer får med seg en nummerert bøsse påskrevet eget navn, samt en button til å ha på jakkeslaget. Alt for at giverne skal føle at det er trygt å gi til bøssebærne som har fått tildelt ruter i de til sammen 49 rodene rundt om i kommunen.

– De skal være tilbake senest klokka 19.30, forteller Ottvad, som konstaterer at den sist ankomne bøssebæreren innebærer at alle som har meldt seg på, har møtt opp.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments