Kjell Aasheim og Turid Hjortnes riger klart til utstillingshelg i kulturhuset.
Kjell Aasheim og Turid Hjortnes riger klart til utstillingshelg i kulturhuset.Bilde 1 av 2
Byggfagelever rigger opp veggene i kulturhuset.
Byggfagelever rigger opp veggene i kulturhuset.Bilde 2 av 2

Sikrer seg plass hvert år:

Fast utstiller i Oppdal

De har deltatt på Hytte, ferie- fritidsutstillingen så lenge de kan huske. Det skyldes den gode responsen fra hyttefolket, ifølge driverne bak Badstueksperten din.

– Her rykker det inn hyttefirma og mange utstillere som skal selge varene sine i helga. Det er ekstrem pågang fra hytteleverandører og tydelig at hyttemarkedet er veldig «hot», sier festivalsjef, Stein Mellemseter til Radio E6.

Blant de som kommer igjen år etter år er samboerparet Turid Hjortnes og Kjell Aasheim. De står bak firmaet, Badstueksperten din, og legger ikke skjul på at det er nettopp hyttemarkedet som gjør at de har sikret seg utstillingsplass også denne gangen.

– Det er alltid trivelig å være her, sier Hjortnes og forteller at de har vært fast utstiller helt siden før denne årlige utstillingen flyttet inn i kulturhuset.

– Og badstu er fortsatt et «varmt» produkt?

– Ja, det er det. Det er mye hytteutbygging her, og vi har produkter for både det som skal være inne og ute, med grillhytter, gapahuk og badstu, sier Hjortnes.

– Siden dere kommer tilbake år etter år, har det vært en god investering å komme hit?

– Ja, det har det faktisk. Vi selger veldig bra her, men vi er veldig avhengig av hyttefolket, sier Hjortnes.

Festivalsjefen konstaterer at pågangen fra utstillere ikke på noen måte synes å avta, selv om det tidvis har vært betydelige utfordringer med været denne første helga i oktober.

– Derfor er det ekstra trivelig å se at det nå ligger an til å bli ei helg med skikkelig fint vær, sier Mellemseter og opplyser at det er rundt 50 utstillere totalt på årets Fjell – & Fårikålfestival, iberegnet Hytte, ferie og fritid-utstillerne.

Vennligst Logg inn for å kommentere