Det har vært mye folk helt fra butikken åpnet i dag. Her hjelper Gunnar Grøseth en kunde med å finne ski.
Det har vært mye folk helt fra butikken åpnet i dag. Her hjelper Gunnar Grøseth en kunde med å finne ski.Bilde 1 av 4
Kåre Holsetstuen
Kåre HolsetstuenBilde 2 av 4
Grethe Hagen
Grethe HagenBilde 3 av 4
Kristin Riise
Kristin RiiseBilde 4 av 4

Kundene synes G-sportnedleggelsen er synd:

Legger ned Oppdals eldste

Gunnar Grøseth var fire år da foreldrene åpnet butikken familien siden har drevet gjennom seks ti-år. Etter å ha tilbrakt bortimot alle sine yrkesaktive år i G-sportbutikken, har han sammen med familien besluttet at den skal legges ned. Det synes kundene er vemodig.

61 år har gått siden foreldrene åpnet Grøseth Sport i Oppdal sentrum. Nå er det slutt ifølge eldstesønnen, Gunnar Grøseth, som tirsdag meddelte i OPP at G-Sport-butikken fra og med i torsdag holder opphørssalg.

– Den nye avdelingen er ei uke gammel, sier han lett ironisk og utdyper at beslutningen om å legge ned skyldes ytre forhold. Nemlig at Gresvig, som også eier Intersport, har besluttet å legge ned kjeden. Det medfører at G-sportbutikkene kun skal gå under navnet Intersport.

– Vi velger å avslutte nå før jul, sier Grøseth og medgir at det føles vemodig.

Det synes også kundene OPP snakket med da opphørssalget åpnet torsdag.

– Jeg synes det er synd at butikken forsvinner. I likhet med de øvrige sportsbutikkene i Oppdal, har den sitt konsept. Men nå må de legge ned på grunn av en kjede som ikke vil være med lenger. Synd, særlig for jegerne, for dette er etter hva jeg vet den eneste butikken som selger våpen og ammunisjon, sier Kåre Holsetstuen.

– Jeg sa nettopp til Gunnar at det er vemodig. Vi har brukt Grøseth i alle år, også de årene vi ikke bodde her. Synd at de må legge ned, sier Grethe Hagen.

Kristin Riise er enig.

– I og med at dette er en familiebedrift, synes det er litt trist at de nå skal legge ned. Håper de ansatte får annet arbeid.

LES MER i dagens papirutgave av lokalavisa, OPP.

Vennligst Logg inn for å kommentere