Wilhelm Naess og Ingvild Skaga, sikret VM-bronse sammen med Harald Rian Skarsheim og Eirin Mesloe i Aberdeen, Skottland i ettermiddag.

Wilhelm Naess og Ingvild Skaga, sikret VM-bronse sammen med Harald Rian Skarsheim og Eirin Mesloe i Aberdeen, Skottland i ettermiddag. Foto: WCF

Vant bronsefinalen mot Korea:

Endelig medalje

Da finaleplassen glapp tidligere i dag, gjensto en siste medaljesjanse mot Korea i bronsefinalen. I resultat skulle den ble den lik semifinalen, bare med et poeng i Norges favør.

Etter at Canada hadde frarøvet Norge finaleplassen med et fattig poengs seier, skulle lykken snu for nordmennene i bronsefinalen, lørdag ettermiddag.

Den begynte ikke helt oppløftende da Korea etter fjerde omgang lå over med 4-1. Men i løpet av de to påfølgende omgangene hadde Norge hentet inn forspranget slik at det sto uavgjort før nest siste omgang. Når Korea fulgte opp med å ta et poeng i den sjuende, måtte Norge ha klaff i sisteomgangen for å ikke ende på plassen utenfor pallen, som i forrige Mixed-VM.

Sammen med Ingvild Skaga, klarte oppdalingene, Wilhelm Naess, Harald Rian Skarsheim og og Eirin Mesloe å holde hodet kaldt. Etter at den siste steinen var satt, var det norske mixed-landslaget i curling bronsevinner, ett poeng foran Korea.

Kommentar (1)

  1. Stein Bøe For 4 uker siden

    Gratulerer med medalje😊

Legg inn kommentar

Kommentar (1)

  1. Stein Bøe For 4 uker siden

    Gratulerer med medalje😊

Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert