Daglig leder, Rune Nilsen, ved The Hill har travle dager på topprestauranten.

Daglig leder, Rune Nilsen, ved The Hill har travle dager på topprestauranten. Foto: Gina Hindseth, arkiv

Godt besøk på The Hill:

Stekte 125 pizzaer på én dag!

Ett år etter åpningen av The Hill i fjor opplever daglig leder Rune Nilsen økt besøk og større etterspørsel etter vedovnsbakt pizza.

–  Ja, besøket er veldig bra, vi har en ganske fin økning sammenlignet med fjoråret, sier driver av The Hill, Rune Nilsen til Radio E6.

Han overtok drifta i fjor og åpnet det nye tilbudet 25. august.

I formiddag var han på vei til topps på Skjørstadhovden med sekshjulingen før gondolen åpnet for å fyre opp pizzaovnen i god tid før dørene ble åpnet for nye gjester.

–  Vi trenger en times tid på å fyre opp bunnplata i pizzaovnen før vi kan begynne å bake, forteller Nilsen.

Som er klar for nytt inntrykk fredag og resten av helga.

(artikkelen fortsetter under bildet)

 

The Hill nett

Godt besøk på The Hill, torsdag. Foto: Morgan Frelsøy

–  I går var det veldig bra besøk, nesten det dobbelte i forhold til samme dag i fjor. Vi serverte 125 pizzaer og det er ganske mye (se bildet over).

Under Fjell- og Fårikålfestivalen siste helg var det også fullt hus med 146 gjester under konserten med Anders Jektvik.

–  Det var en fantastisk kveld. Det er tydelig at det ikke bare er nyhetens interesse lenger, besøket ser ut til å holde seg.

  –  Hvorfor foretrekker du å steke pizza på vedovn fremfor elektrisk ovn?

–  Jeg ville ha et tilbud andre ikke har. Det er noe eget med pizza stekt i vedovn, det gir en annen smak, sier Nilsen.

Gondolsesongen avsluttes denne helga etter at åpningen ble utvidet torsdag og fredag denne uken. Deretter skal gondolen demonteres og erstattes med stolheis til vintersesongen.

– Etter helga skal vi klargjøre restauranten til skisesongen. Da fyrer vi opp pizzaovnen igjen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert