Brannvesenet måtte ut i morgentimene 2. oktober 2017 for å kappe vekk grener fra trær som hadde gått tvers av på grunn av vinden.

Brannvesenet måtte ut i morgentimene 2. oktober 2017 for å kappe vekk grener fra trær som hadde gått tvers av på grunn av vinden. Foto: MORGAN FRELSØY

Advarer mot kraftige vindkast tirsdag:

Varsler kraftig høststorm

Det ventes sørvest full storm langs kysten av Trøndelag tirsdag ettermiddag - også i fjellet varsles det kraftige vindkast.

Det er Meteorologisk institutt som varsler om sørvest full storm 25 m/s på kysten, med vindkast omkring 33-37 m/s. Høststormen vil slå innover kysten tirsdag morgen før den etterhvert dreier vestlig og avtar utover tirsdag ettermiddag og kveld. I Oppdal er det meldt liten kuling tirsdag ettermiddag, og vinden vil være på det sterkeste mellom klokka 12 og 14.

Det anbefales å sikre løse gjenstander og unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder. Løse gjenstander kan blåse avgårde.

Det kan også bli kansellerte avganger for ferje, fly eller annen transport, og både veinett og strømnettet kan bli rammet som følge av at trær knekker og faller ned over veier og ledningsnett.

 

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert