Oppdalsbedrift vokser og etablerer seg på Hitra:

Etablerer sin syvende avdeling

Oppdalsbedriften Admento har overtatt konkursrammet selskap og den nest største regnskapsaaktøren i Trøndelag etablerer avdeling på Hitra.

Admento har inngått avtale om overtakelse av restene etter konkursen Regnskapsfokus. De ansatte i Trondheim får tilbud om ansettelse ved Admento sitt kontor i Trondheim, mens Admento etablerer nytt avdelingskontor på Hitra. Admento har kontorer på sju steder i Midt-Norge fra før og etablerer nå sitt åttende avdelingskontor. 

– Admento er god match for oss, mener tidligere medarbeider ved Regnskapsfokus og nå avdelingsleder ved Admentos nye kontor på Hitra, Maren Hjelmeland, i en pressemelding.

Admento vil umiddelbart starte med å legge driften over på sin plattform, men kundene vil merke lite av denne omleggingen. Omleggingen innebærer også overgang til Admento sine system for kvalitetssikring og kompetanseutvikling. I Admento er det stor fokus på utvikling av medarbeidernes kompetanse, arbeidsmiljø og trivsel.

-Vi ser frem til å bli en del av Admento og tror at dette er en god løsning for våre kunder og ansatte i tiden fremover, sier Hjelmeland som mener selskapet nå har et godt utgangspunkt for sin satsing mot en spennende kystregion med sterk vekst

I tillegg til regnskap vil Admento Hitra levere tjenester innen lønn, fakturering, økonomisk rådgivning og innfordring.

Admento er en økonomipartner i Midt-Norge med kontorer i Trondheim, Orkanger, Oppdal, Sunndal, Molde, Vestnes og KristiansundTil sammen har Admento 70 medarbeidere og forventer en samlet omsetning i 2019 på 74 millioner kroner.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments