Tre oppdalinger i curling-EM:

Curling-EM igang

Det norske EM-laget i curling gikk på et stortap mot Skottland i sin første kamp i Helsingborg.

Med tre oppdalinger på isen, blir det ei spennende helg for de curlinginteresserte.

Det norske herrelandslaget skippes av Thomas Ulsrud og består ellers av Steffen Walstad, Markus Snøve Høiberg (begge fra Oppdal) og Magnus Vågberg, Magnus Nedregotten er reserve.

Damene skippes av Marianne Rørvik som har med seg oppdalsjenta Kristin Moen Skaslien, samt Maia Ramsfjell og Pia Trulsen, med Martine Vollan Rønning som reserve.

Begge lag har åpningskamp mot i dag, herrene gikk på isen klokka ni mens damene spiller sin første kamp 15.00. Begge lagene møter Skottland.

OPP følger mesterskapet, og både Eurosport og SVT sender kamper på TV.

På forhånd har Team Minera Skifer, som representerer Norge, slitt i turneringene hittil med å finne den rette lagkjemien med skip Thomas Ulsrud.

Steffen Walstad innrømte overfor Radio E6 at han var uvanlig spent foran dette mesterskapet, og håpet på en god start mot skottene.

Slik gikk det ikke.

Norge fikk tre imot i 1. omgang. Norge slo tilbake med ett, men med to nye skotske poeng i 3. omgang var Norge under 1-5. Det klarte aldri de norske spillerne å hente inn selv om de var oppe på 4-6 etter 6. omgang. Men da skottene stjal to poeng og gikk opp til 10-4 etter 8. omgang takket de norske spillerrne for kampen.

Dermed er det bare å nullstille og satse på å ta Tyskland i kveldens kamp.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments