OPPH-T1-HOV-191107-01

Brannstasjonen legges på is:

Les dagens OPP

Ordfører Ole Øie i Rennebu er lettet etter at kommunal og moderniseringsdepartementet avslo en grensejustering. Og i Oppdal blir det ikke brannstasjon med det første.

I torsdagens OPP kan du lese om brødrene som gjør gråstein til gull; Minera skifer sprenger budsjettet og går mot den høyeste omsetningen på sju år.

Sykepleierne på Boas fikk en gave som sparer dem for blodslit, og i Bortistu åpner de opp tunet.

I lederen i dagens avis kan du lese om Matsjokk, ogi sett utenfra kan du lese at Ingeborg Donali skriver om å være «luta le».

Kraftselskaper leter etter vindkraftpositive grunneiere, og ordfører Ola Øie følte det var noe som slapp da beskjeden fra kommunal og moderniseringsministeren kom.

Hunt jakter menn, og Domus bygger ut for 192,5 millioner kroner.

Kulturskolen har ansatt folk, men kommunedirektøren finner ikke penger til driften. Nå håper kulturskolerektor på velvillige politikere.

For fire år siden var Oppdal turisthotell akuttasylmottak, mange av de som kom hit har fremdeles hjertet i Oppdal.

Oppdal pensjonistforening vil ha folk på middag, og på Kongsvold er det usikkert hvordan det blir med serveringen framover.

Advokat mener småkraftverk taper inntekt på 10 millioner kroner på at det blir skiløype på Gjevilvassveien, les mer om overskjønn- sak.

NAV og Nye Veier vil hasteutdanne anleggsarbeidere, og legepioner Marit Dørum Jære gir seg som lege 41 år etter at hun tok embedseksamen.

Dette, og mye mer, kan du lese om i OPP torsdag.

Lenke til avisa finner du her.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments