Skisenteret benytter seg av kulda:

Snøproduksjonen går for fullt

I Oppdal skisenter bruker de kulda for alt den er verdt om dagen, ifølge heissjef Arnulf Erdal, som står ved tidligere løfter om når det blir sesongåpning.

– Vi produserer snø og har kjørt for fullt siden forrige søndag. Nå kjører vi med maksimal kapasitet i alle anleggene; det ser veldig bra ut, sier Erdal til OPP.

– Når kan publikum få slippe til og teste skiene?

– Det går som planlagt. Vi vil åpne i Vangslia 23. november. Hovden og Stølen åpner vi til jul, sier Erdal som jobber på spreng for å få klar vinterens store nyhet – den nye seks-seter ekspressheisen som erstatter Solheisen i Vangslia.

Neste år er planen å bygge ut heisen helt til topps i Vangslia.

Sesongstart i Bjorli

Kuldegradene har gjort det mulig å produsere kunstsnø i store mengder også i  Bjorli skisenter, et anlegg som skiheiseier Wenaas i Oppdal også eier.

Det betyr at 800 meter med ferdigpreppet underlag fra fredag er tilgjengelig for de som vil teste nedoverski og snøbrett på beina.

– Det tar nok ikke så lang tid før vi har klar ei løype til, vi har fått produsert såpass med snø, sier Tommy Sæther i Bjorli skisenter til vigga.no.

Vennligst Logg inn for å kommentere
3 Kommentartråd
0 Svar
0 Følgere
 
Kommentar med flest reaksjoner
Mest populære kommentartråd
3 Kommentarforfattere
Odd NybergÅshild FostervollKurt Guldvik Siste kommentarforfattere
nyeste eldste mest reagert på
Kurt Guldvik
Gjest
Kurt Guldvik

Herlig og rørende at ski sesongen er i sikte.

Bjorli og Oppdal burde hatt en ordning slik at sesongkort innehavere kan benytte begge plasser fritt. Siden det er samme eierskap

Åshild Fostervoll
Gjest
Åshild Fostervoll

Så er det bare fint med tåke som legger seg over dalen, gir så fin rimfrost på trærne:) Får ikke helt Yr.no til å stemme med været her i dalen lenger, på denne tiden av året, hva det nå kan komme av?

Odd Nyberg
Gjest
Odd Nyberg

Imponerende hvor hardt disse snøfolka står på for at andre skal få det fint hver vinter 🙏