Boss racing dominerte sesongens første løp i Duluth, Minnesotsa.
Boss racing dominerte sesongens første løp i Duluth, Minnesotsa.

Kjørte inn 90.000 kroner:

Vant i natt!

Elias Ishoel kan senke skuldrene ett hakk foran årets sesong, når han i natt vant innledende runde.

Elias Ishoel beviste hvorfor han har tittelen verdens beste scooterkjører. I natt norsk tid innledet den amerikanske snocross-sesongen så smått, og den unge mannen fra Oppdal holdt konkurrentene unna.

Under fjorårets Dominator måtte Ishoel se seg slått i semifinalen av svenske Adam Renheim, og måtte nøye seg med en fjerdeplass. Han vant derimot sin første sesong i pro-klassen tilbake i 2017.

Før start forteller Ishoel at han også i år vil ut  på banen å ha det gøy, en taktikk som forøvrig fungerte veldig bra i fjor.

I natt kjørte nemlig Elias med røde plater, etter han vant fjorårets sesong. Han fikk også tilbudet om å bytte fra #200 til #1, men etter å ha forhørt seg blant sine følgere på sosiale medier var det ganske enstemmig å fortsette med #200.

Dominator er en utslagsturnering.De innledende rundene var head-to-head, det vil si mann mot mann, der de kjørte to og to mot hverandre. I første kvalifisering møtte Elias svenske John Stenberg, før han i neste runde kjørte mot Hunter Patenrude, begge disse kjørte Elias seg videre. I semifinalen møter han lagkamerat, finnen Aki Philaja, og også her får Elias en god start, og holder tet helt inn til mål.

I finalen møter Ishoel amerikanske Kody Kamm, som han har knivet i teten med også tidligere år. Kamm endte på andre plass etter fjorårets sesong.

Det blir en spennende finale, hvor Kamm havner foran i starten, men Ishoel kommer seg forbi på rettstrekningen og holder seg i tet de siste to rundene inn til mål.

– Elias dominerte konkurransen, skriver Boss Racing på sin hjemmesider. Og vinner med det sin andre Amsoil Dominator, og $10.000.

I dag er det klart for andre runde. (Starttider i norsk tid)

Runde 1: 01:05
Runde 2: 02:10
LCQ: 03:05
Finale: 03:45

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments