Hedret på motorsportgalla:

Elias hedret i Drammen

Oppdalingen Elias Ishoel ble i helga kåret til Årets motorsportutøver i snøscooter under motorsportgallaen i Drammen.

Det er andre gangen han vinner kåringen, og i 2016 ble utøveren som kjører for NMK Oppdal også kåret til Årets motorsportutøver.

Som en av fire vinnere i de ulike kategoriene var Ishoel også i år med i konkurransen om å bli Årets motorsportutøver.

Vinnere ble trialutøver Ingveig Håkonsen (20) fra Skiptvet. Hun mottok også prisen i 2017, den gangen som en del av kvinnelandslaget i trial.

Foruten Håkonsen og Ishoel var det to andre seksjonsvinnere, Daniel Kobbevik (radiostyrt) fra Oslo Modellbilklubb og André Faye Solvang (båtsport) fra Drammen Sportsbåt Team.

Bak utnevnelsen står en jury hos Norges Motorsportforbund (NMF) bestående av Christina Thorsbakken Nygård (seksjonsleder radiostyrt), Mette Moen Knutsen (seksjonsleder båt), Cato Ove Carlsen (seksjonsleder motorsykkel) og Klemet Hætta (seksjonsleder snøscooter).

Årets motorsportgalla ble holdt på det nyåpnede Quality River Station Hotell i Drammen.

Elias Ishoel kjører i den amerikanske proffligaen i snocross, der han er en av de største stjernene. I fjor vant oppdalingen for første gang den amerikanske scootercrosserien.

29. november går den første løpshelga i årets sesong i Duluth, Minnesota og før jul blir det også en runde i Fargo i Nord-Dakota.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments