Skjermbilde 2019-12-03 kl. 11.16.12

Biler kjørte av veien på E6 nord for Oppdal:

Slapseføre førte til utforkjøring

Rett før klokka 10 fikk politiet melding om at en personbil har kjørt av veien nord for Oppdal sentrum. Rett etterpå kjørte en annen bil også av veien.

Den første bilen hadde fått sleng på slapseføret og dro av veien. Det ble noen materielle skader på bilen, men ingen personskader. Nødetatene rykket ikke ut, og føreren av bilen skulle skaffe hjelp av en traktor. Bilen hadde havnet utenfor en skråning, og ble slept av traktoren på et jorde, istedet for å berges opp skråningen igjen.

Noen minutter senere kjørte også en annen bil av veien, ved Fagerhaug. Den hadde gått rundt først, før den gikk i grøfta. Denne måtte få hjelp av bilberger til å komme opp.

Njål Kletthammer i Oppdal bilberging sier det har vært noen oppdrag, men ikke voldsomt.

– Det er en lastebil som har kjørt seg fast i Øvre Stavåløkkja, og så er det et vogntog som har veltet på Riksveg 3. Men den har vi foreløpig ikke fått oppdrag med, sier Kletthammer, som også driver tungbilberging.

Politiet i Innlandet skriver på twitterat det dreier seg om en lastebil som har kjørt i grøfta og veltet. Veien er åpen, uhellet skal ha skjedd i Kvikne sentrum.

3 Comments
eldste
nyeste mest reagert på
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Odd Nyberg
Odd Nyberg
8 måneder siden

Hvordan skal sjåfører klare å vurdere vinterføre uten trening ?
Kaos er et resultat av barmarkstrategien, som gir dårligere sjåfører og høyere fart om vinteren. Fart dreper.
Men staten og entreprenørene tjener jo på dette da med ødelagte biler, og salting istedet for strøing, brøyting og bruk av veihøvel.
Her også kan vi se til Sverige. Hvor koselig ville det ikke blitt på Oppdal med hvite veier om vinteren. Dagene er vel korte nok om ikke veiene også skal være svarte.

Egil Nisja
Egil Nisja
8 måneder siden

Flink du Odd Nyberg om du greier å holde fin hvit vintervei i 5-6 varmegrader 🙈🙈

Odd Nyberg
Odd Nyberg
8 måneder siden

MDG selger jo maling for veier i Oslo 👌 Bare bestill HVIT 😂