connie-eithun

Connie la ut åpen invitasjon på Facebook:

Åpner hjemmet sitt julaften

Connie Eithun Kårvatn, samboeren Stian Isbrekken, sønnen Neo og svigermor Liv ønsker å bidra til at noen som gruer seg til jul får en trivelig julefeiring.

”Er det noen som gruer seg til julaften, fordi man vet at det blir en ensom kveld? Vi har plass rundt bordet vårt”, skriver Connie Eithun Kårvatn på Facebook. Innlegget har i skrivende stund blitt delt 242 ganger fra hennes profil.

– Foreløpig er det tre personer som har tatt kontakt, men vi har ikke plukket ut noen enda, sier Eithun Kårvatn til Radio E6.

Det var Opdalingen som skrev om dette først (betalingsartikkel).

Familien kan ta imot en voksen og ett barn, skriver hun i Facebook-innlegget. De som har unger er først i rekka – det er kanskje barna som er viktigst i jula, mener Eithun Kårvatn.

– Jeg håper fortsatt at alle som har lyst melder sin interesse, legger hun til.

På menyen står det lutefisk.

Eithun Kårvatn legger til at hun også kommer til å ha grøt som backup.

Til daglig jobber Eithun Kårvatn på Quality Hotel Skifer. Det er nettopp jobben som inspirerte henne:

– Nordic Choice gjør så mye bra, både for lokalsamfunnet og for UNICEF. Det fikk meg til å tenke på hva jeg kan bidra med – så da inviterte vi noen til jul.

– Store sko å fylle

– Jeg har store sko å fylle, sier Eithun Kårvatn. Da sikter hun til sin bestemor Inger Eithun og sin gammeltante Eldbjørg Mesloe, som er velkjente fjes innen frivilligheten i Oppdal. Dem lar hun seg inspirere av.

– De gjør alt for alle og stiller opp hele tida. De er så engasjerte, og jeg er så stolt over dem, forteller hun.

Eldbjørg Mesloe og Haldor Strand inviterer forøvrig til julefeiring på Sletvold for sjuende gang i år. I fjor var det rekordmange påmeldte.

– Hvis vi er flere er det mer rom for alle, sier Eithun Kårvatn.

Siden Eithun Kårvatn la ut innlegget på Facebook, har det blitt delt også andre steder i landet – i Harstad og på Sørlandet blant annet.

– Jeg håper at det kan inspirere andre, sier hun.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer