STORTINGSVALG: Fra 10. august til 8. september tar Mimmi Bjerkås i mot folk som vil forhåndsstemme på Servicetorget i Rådhuset.
STORTINGSVALG: Fra 10. august til 8. september tar Mimmi Bjerkås i mot folk som vil forhåndsstemme på Servicetorget i Rådhuset.Bilde 1 av 4
furnes-nett.jpg
Bilde 2 av 4
SERVERING: Juletallerken med blant annet ribbe og medisterkaker falt i smak hos gjestene.
SERVERING: Juletallerken med blant annet ribbe og medisterkaker falt i smak hos gjestene.Bilde 3 av 4
geirr-lystrup
Bilde 4 av 4

Lystrup underholdt 130 eldre:

Julestemning på turisthotellet

Med trivelig julemiddag, god underholdning av Geirr Lystrup og stemningsfull julepynt ble det skikkelig julestemning under årets julebord for eldre i Oppdal.

I samarbeid med Eldrerådet ønsket Oppdal Pensjonistforening velkommen til årets julebord for eldre på Oppdal Turisthotell onsdag. Erik Sæther og Siri Mette og Steinar Furnes var vertskap på Oppdal turisthotell.

Dette er det andre året det tradisjonsrike julebordet arrangeres på turisthotellet, og mange hadde meldt seg på. Steinar Furnes opplyser at de 130 påmeldte stort sett er oppdalinger.

– Det er et veldig trivelig arrangement, sier han, og legger til at det er mye kjentfolk å se.

På menyen står det juletallerken med blant annet ribbe, medisterkaker og mandelpotet fra Oppdal. Det falt i smak hos gjestene:

– Maten var veldig god, sier Magnhild Stulen, som gleder seg til underholdningen.

Etter en klassisk juledessert – riskrem – var det tid for underholdning. Denne gangen var det visesanger Geirr Lystrup som tok turen innom julebordet, og med sitt artige repertoar skapte han god stemning i lokalet.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer