Banksjef Frøydis Aalberg Jacobsen overrekker pengene til Kåre Holsetstuen
Banksjef Frøydis Aalberg Jacobsen overrekker pengene til Kåre Holsetstuen FOTO: Morgan FrelsøyBilde 1 av 7
Øyvind Elg Elgenes sang både selvskrevne sanger og noen juleklassikere.
Vokalist Øyvind Elg Elgenes i Dance With a Stranger, skulle komme med resten av bandet til Oppdal Live i mars. Nå er alle konsertene utsatt til høsten. FOTO: Morgan Frelsøy, arkivBilde 2 av 7
Oppdalsjenta Oline Rogstad sang blant annet «Romjulsdrøm».
Oppdalsjenta Oline Rogstad sang blant annet «Romjulsdrøm». FOTO: Morgan FrelsøyBilde 3 av 7
Trond Helge Johnsen sang både alene og sammen med noen av de lokale artistene.
Trond Helge Johnsen sang både alene og sammen med noen av de lokale artistene. Bilde 4 av 7
Sigrid Haanshus fra Soknedal sang vakkert «O holy night».
Sigrid Haanshus fra Soknedal sang vakkert «O holy night». FOTO: Morgan FrelsøyBilde 5 av 7
Utflytta oppdaling, Eva Bjerkhoel, sang blant annet «Rockin' Around the Christmas Tree».
Utflytta oppdaling, Eva Bjerkhoel, sang blant annet «Rockin' Around the Christmas Tree». FOTO: Morgan FrelsøyBilde 6 av 7
Sarah Frelsøy sang vakkert «Good as I Was to You».
Sarah Frelsøy sang vakkert «Good as I Was to You». FOTO: Morgan FrelsøyBilde 7 av 7

SpareBank 1 tok på seg spanderbuksene:

Se hvem som fikk pengene fra Romjulskonserten!

I kveld arrangerte SpareBank 1 SMN romjulskonsert for Oppdals befolkning, hvor alle inntektene fra billettsalget skulle gå til et veldedig formål i bygda.

Konsernsjef i SpareBank 1 SMN, Jan-Frode Janson, introduserte romjulskonserten:
– Vi har arrangert denne konserten for å gi noe tilbake til Oppdal. Det som må være landets fineste bygd, og folka som bor her, sier han.

SpareBank 1 hadde invitert med seg et flott knippe musikere til å stå for underholdningen denne fine romjulskvelden. Talentfulle lokale sangere som Oline Rogstad og Sarah Frelsøy fra Oppdal, Sigrid Haanshus fra Soknedal og utflytta oppdaling, Eva Bjerkhoel opptrådte for nesten fullt hus i kveld.

De profilerte artistene Trond Helge Johnsen og Øyvind Elg Elgenes spilte og sang i Oppdal kulturhus i kveld. Elg mest kjent som energisk vokalist i Dance With a Stanger, og Johnsen, som blant annet har spilt mye med Henning Kvitnes, er også ute med egen musikk.

Kahoot! avgjorde
Inntekten fra billettsalget skal gå uavkortet til et veldedig formål i Oppdal. Med 365 solgte billetter resulterte det i en sum på hele 36 500 kroner. De fire nominerte var Oppdal juniorkorps, Happy teater, Oppdal IL skiskyting og Bua, Oppdal – utstyrsutleie.

– Felles for alle kandidatene er at det er ildsjeler som står bak, folk som står på for at andre skal få en bedre hverdag. Det kom inn rundt ti forslag, så har en intern jury plukket ut de fire finalistene, forteller banksjef i SpareBank 1 i Oppdal og Berkåk, Frøydis Aalberg Jacobsen til Radio E6.

For å avgjøre hvilket av de fire formålene som skulle motta potten, tydde SpareBank 1 til en noe uvanlig, men artig og demokratisk måte å bestemme dette på. De involverte alle i salen som hadde mulighet til å delta i en felles Kahoot! – en quiz som foregår ved hjelp av smarttelefon, slik hadde mange i salen mulighet til å delta.

Av de 224 i salen som avga sin stemme, var det til slutt Bua Oppdal som mottok den generøse pengepremien. De fikk hele 104 stemmer fra publikum. Bua er en utstyrssentral som låner ut sports- og fritidsutstyr gratis.

– Dette er stort for oss, sier Kåre Holsetstuen, som i kveld representerte Bua Oppdal på vegne av kontaktperson Inger J. Rosshaug. Holsetstuen legger til at det river litt i sjela å konkurrere mot de andre gode formålene.

Men Holsetstuen måtte ikke fortvile lenge; SpareBank 1 SMN annonserte like etterpå at de andre tre nominerte skulle motta en trøstepremie på 10 000 kroner.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer