Terje Tysland, Mona Grudt, Roar Strand og Bjane Brøndbo blir å se på 4-stjerners middag på TVNorge mandag 13. januar
Terje Tysland, Mona Grudt, Roar Strand og Bjane Brøndbo blir å se på 4-stjerners middag på TVNorge mandag 13. januar FOTO: TVNorge

Dro med trøndergjester til Vetlenget i 4-stjerners middag:

– Jeg holdt meg oppdalspatriotisk

Terje Tysland lover oppdalsreklame når han neste uke inviterer dette trønderske trekløveret  til 4-stjerners middag på TVNorge.

Over flere kvelder neste uke kommer disse fire på tv, og Terje Tysland får invitere med seg fotballstjernen Roar Strand, modell og tidligere Miss Universe Mona Grudt, og DDE-vokalist Bjarne Brøndbo til Vetlenget i Oppdal når han skal invitere til middag en av dagene.

Og det var ikke bare-bare, forteller Tysland:

– Innspillingen foregikk den eneste dagen i høst der det var utfordrende vær; det falt vel en halv meter snø natta før de skulle komme. Vi hadde et svare strev med å få oppover alle biler og kamerabiler, forteller artisten, som jo bor litt ulendt til i bakkene overfor Driva.

Men det gikk bra, og det ble tv-bilder av det. Og gjestene syntes besøket var trivelig:

– De var fascinert, og syntes bøgda var fin.

Når det gjelder selve matlagingen, fikk han god hjelp.

– Det er jo veldig spesielt å skulle være kokk foran åpent kamera, men jeg fikk god hjelp av min kjære kone Unni, som er veldig dyktig, og Smak&behag i Oppdal.

Og menyen var klar:

– Jeg holdt meg veldig oppdalspatriotisk.

Tysland har ikke vært å se på slike tv-programmer tidligere, og forteller at han vanligvis har takket nei til slike forespørsler.

– Jeg har sagt at hvis jeg skal på tv, så skal det handle om fag, altså musikken. Men så var det Bjarne Brøndbo som absolutt ville ha meg med, så de fikk narret meg med, smiler han.

Alle de fire kjenner hverandre fra før, det mener Tysland var en fordel foran innspillingene.

– Bjarne har jeg jo delt bord med tidligere, og Mona har jeg stått på scenen sammen med. Roar kjenner jeg fra RBK-sammenheng, så vi hadde god tone oss imellom. Det er en praktfull gjeng, og det ble en fin og naturlig samtale.

Om egne kokkeferdigheter avslører han at de kanskje ikke er all verden.

– Det er normalt ikke så veldig imponerende, det går greit. Men som sagt, min kone og Smak&behag er gode å ha i ryggen!

Tysland vil ikke røpe hva han lagde, men dette bildet fra TVNorge viser at hovedretten kanskje lar seg kjenne igjen:

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer