Det hadde trolig blitt trangere om plassen på dansegulvet, hadde ikke arrangøren stanset billetsalget litt over klokka 21 lørdag kveld.
Det hadde trolig blitt trangere om plassen på dansegulvet, hadde ikke arrangøren stanset billetsalget litt over klokka 21 lørdag kveld. FOTO: Morgan FrelsøyBilde 1 av 2
Tone Larsen, May Skagen og Jorunn Skårsmoen, fant ikke noe bord å sitte ved, og måtte klare seg med hver sin stol i utkanten av dansegulvet.
Tone Larsen, May Skagen og Jorunn Skårsmoen, fant ikke noe bord å sitte ved, og måtte klare seg med hver sin stol i utkanten av dansegulvet. FOTO: Morgan FrelsøyBilde 2 av 2

Irriterte gjester – fortvilt arrangør:

Skuffet over dansegalla

Det var tilnærmet mørkt også før sikringene gikk i idrettshallen lørdag kveld der 500 hadde reist langt for å danse til Lasse Stefanz.

Dansegallaen skulle vise seg å bli en kveld som arrangøren hadde planlagt for dårlig, og som derfor skapte mye irritasjon.

Da OPP ankom Oppdal idrettshall lørdag kveld hadde dørene vært åpne i nærmere halvannen time, uten at en tone var framført fra scenen. For det var ingen oppvarmingsband, eller noen annen form for underholdning utenom det svenske dansebandet Lasse Stefanz; som mange hadde kommet langveisfra for å oppleve og danse til på lørdagskvelden.

Blant disse var Tone Larsen fra Brumunddal. Hun medgir overfor OPP at det meste virker alt for lite gjennomtenkt denne kvelden i Oppdal idrettshall. Selv har hun erfaring fra Tømmerstock, en musikkfestival i Brumunddal, som til sammen har samlet 40 000 publikummere de siste fem årene.

– Dette er for dårlig planlagt, konstaterer Larsen, som forteller at hun har sagt hva hun mener til arrangørens representant. Larsen er gjest hos oppdalingen May Skagen i helga. Skagen på sin side er en av de forholdsvis få lokale som har møtt opp på dansegallaen.

Såvidt synlig i den mørke idrettshallen rister hun lett oppgitt på hodet og påpeker at de burde ha satt inn langt flere bord, at det er praktisk talt ingen belysning i den gamle idrettshallen og et svært dårlig tilrettelagt utsalg av drikke.

– Det er bra med folk her, men alt for få bord. Og så er det jo stupmørkt, påpeker Skagen.

Flere av de OPP treffer denne kvelden deler disse oppfatningene og er dessuten misfornøyd over å ha betalt 450 kroner i inngangspenger til en dansegalla hvor de har vært i halvannen time uten å få høre verken musikk eller danse.

Derfor er det ikke fritt for at folket strømmer ut på gulvet foran scenen når Lasse Stefanz endelig begynner å spille litt over klokka 21.30.

Ute i gangen møter OPP Øyvind Riibe fra Multievent, som arrangerer dansegallaen.

Riibe innrømmer at han har fått merke publikums misnøye og sier  han legger seg flat.

– Dette er vår første dansegalla, sier han og medgir at de hadde forregnet seg fullstendig med hensyn til både ølutsalget, behovet for bord og belysningen.

– Vi burde ha undersøkt bedre før vi legger opp en bar. Det kom litt overraskende på oss at det var så mange som ville kjøpe øl, for vi hadde fått vite at det ikke drikkes mye øl men heller vann på dansegallaer, sier Riibe til OPP.

På spørsmål om hva han har å si til klagene over at det er så mørkt, sier han det skyldes at lyset ikke kan dimmes i idrettshallen. Det må stå enten av eller på. Han innrømmer at også dette med fordel kunne vært sjekket på forhånd. Når det gjelder mangelen på bord, forteller han at det ikke lot seg gjøre å få leie så mange de hadde ønsket.

– Men vi kommer til å arrangere noe lignende igjen og har sagt at vi da vil kompensere de som er misfornøyd, sier Riibe.

Han medgir at han i løpet av kvelden også har hatt publikummere som ønsket å få tilbake billettpengene og forlate arrangementet; noe de har fått ifølge arrangøren.

På spørsmål om hvor mange inngangsbilletter de har solgt til dansegallaen, sier han 500, og at de har satt ut bord tilsvarende 250 plasser.

– Vi stoppet salget av inngangsbevis på grunn av at vi ikke ønsket mer logistikkutfordringer. På den annen side synes jeg det er litt morsomt at mens Vikingarna spiller i Drammen i kveld, så har vi nå folk her inne som har kommet helt fra Hokksund.

– Vi prøver å gjøre det beste utav det, fortsetter Riibe, og lover ha ting bedre på stell neste gang de arrangerer dansegalla i Oppdal. Noe de kommer til å gjøre igjen i påska.

Det meste gikk galt under arrangørens første dansegalla, utpå kvelden gikk sikringen og mørkla gangene og toalettene.

Vennligst Logg inn for å kommentere