Fem tråkkemaskiner i aktivitet søndag formiddag.
Fem tråkkemaskiner i aktivitet søndag formiddag.Bilde 1 av 3
Det var lørdag så fullt i Vangslia at gjester måtte parkere langs Kjerkvegen nedover mot Storsvingen.
Det var lørdag så fullt i Vangslia at gjester måtte parkere langs Kjerkvegen nedover mot Storsvingen. FOTO: Randi Grete Kalseth-IversenBilde 2 av 3
Lange køer for å kjøre den nye ekspressheisen i Vangslia lørdag.
Lange køer for å kjøre den nye ekspressheisen i Vangslia lørdag. FOTO: Randi Grete Kalseth-IversenBilde 3 av 3

Sjekk den løypeservicen!

I 11-tida søndag formiddag er fem tråkkemaskiner i virksomhet for å gi skifolk gode løyper etter nattas snøfall i Oppdal.

Det har kommet betydelige snømengder i Oppdal i løpet natta – men den tråkkes ned i skisporet av det som finnes av tråkkemaskiner i Oppdal. Både de som preparerer stamløypenettet i Oppdal, samt kjørerne i Storlidalen, er ute i terrenget.

skisporet.no er det i 11-tida hele fem maskiner i aktivitet. Hallvard Storli er i ferd med kjøre opp løypa til trimposten ved Tovatna, mens maskina til Lønset idrettslag har kjørt over til Gjevilvatnet og er nå på vei tilbake framover Storlidalen.

I stamløypenettet i Oppdal har Dale Maskin sørget for nyoppkjørte løyper i store deler av det sentrumsnære løypenettet og langs Skarvatnet, samt ved Grøtsetra.

Men rådet fra Dale Maskin er klart:

«Det meldes mere snø utover dagen, så vi anbefaler skituren blir tatt først på dagen. Det meldes om knallfine forhold i løypene. Litt vind må vi regne med.»

Ved Oppdal skisenter har det vært mye besøk i fredag og lørdag, med tildels lange køer både ved den nye seks-seters ekspressheisen i Vangslia og i Hovden. Med mye nysnø og fersk puddersnø blir det nok mye trafikk også i dag, selv om det neppe blir like mye som i går da det faktisk ble parkert biler langt nedover Kjerkvegen mot storsvingen i Vangslia.

Vennligst Logg inn for å kommentere