Tore Aasheim, Ottar Michelsen og Ellen Samuelsen er den nye ledertrioen i Trøndelag SV.
Tore Aasheim, Ottar Michelsen og Ellen Samuelsen er den nye ledertrioen i Trøndelag SV. FOTO: Trøndelag SV

Aasheim inn i fylkesstyret i SV

Tore Aasheim fra Oppdal SV er valgt inn i ledertrioen i Trøndelag SV.

Tore Aasheim fra Oppdal SV ble valgt inn som kasserer og nytt medlem av arbeidsutvalget (AU) i Trøndelag SV på årsmøtet i fylkeslaget på Stjørdal i helga.

Aasheim er første vararepresentant for SV i Oppdal kommunestyre, og leder av utvalget for kultur, Idrett, friluftsliv og frivillighet.

Årsmøtet i Trøndelag SV valgte en helt ny ledertrio for partiet, som nå ruster seg foran stortingsvalget neste år. Ny leder ble Ottar Michelsen fra Trondheim, mens Ellen Samuelsen fra Steinkjer ble valgt til ny nestleder. Sammen med Aasheim utgjør disse tre partiets nye arbeidsutvalg.

Årsmøtet valgte og gjenvalgte også fem styremedlemmer: Victoria J. Skjønhaug (Levanger), Astrid Kjelsnes (Trondheim), Øyvind Næss (Ørland), Gudrun Lidal (Stjørdal) og Kåre Aalberg (Namsos). I tillegg stiller SU med egen representant i styret.

Aasheim representerer dermed fjellregionen i søndre deler av Trøndelag med kommuner som Oppdal og Røros.

I et av sine innlegg på årsmøtet vektla Aasheim ifølge en pressemelding fra Oppdal SV viktigheten av å satse på landbruk, og da særlig et bærekraftig og miljøpositivt fjellandbruk, i tida som kommer.

Aasheim ble også valgt til å sitte i nominasjonskomiteen for valglista for det gamle Sør-Trøndelag.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer