DOMUS: Kjøpesenteret bygger seg ut over det som tidligere var Torvet i Oppdal. Domustrollet er for tiden satt bort, men kommer tilbake.
DOMUS: Kjøpesenteret bygger seg ut over det som tidligere var Torvet i Oppdal. Domustrollet er for tiden satt bort, men kommer tilbake.

Domus tilbake til normalen

Apoteket gjenåpner og åpningstidene normaliseres på Domus som nå preges mer av utbyggingen enn av koronasituasjonen.

– Ingenting er helt normalt på Domus Oppdal for tiden, men litt nærmere normalen er vi ihvertfall torsdag, sier Ingrid Yttergren, driftssjef i Coop Oppdal i en pressemelding.

På torsdag går senteret tilbake til normale åpningstider, etter at de har vært redusert på grunn av corona-viruset som rammet handelsnæringen i Oppdal.

– Vi håper at andre aktører i Oppdal også går tilbake til normalt etterhvert, hyttefolket er tilbake, og vi ser også at vi har mer handel i ukedagene enn tidligere, sier Yttergren.

Vitus Apotek har også åpnet igjen etter å ha vært stengt mens entreprenøren har arbeidet med å bygge en ny andreetasje på Domus.

– At de bare måtte være stengt i ti dager er vi veldig glade for, det er mange som har savnet apoteket. Heldigvis har vi to apotek i Oppdal i dag, sier Yttergen.

Inngangen mot vest blir derimot stengt en stund til.

– Den blir åpnet i slutten av måneden, og det gleder vi oss til. Norli er glad for å få kunder sendt rett inn i butikken, men det har blitt litt voldsomt noen ganger, og det er ingen varig løsning selv om korridoren ble bygd ut.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments