Gjert Kristian Øhrn, Arngrim Fagerhaug og Gunvor Fagerhaug.
Gjert Kristian Øhrn, Arngrim Fagerhaug og Gunvor Fagerhaug. FOTO: Morgan Frelsøy

Søskenpar på scenen i kulturhuset:

Strømmer for et godt formål

Øhrn-Fagerhaug trio inviterer til intimkonsert i kulturhuset, der overskuddet går til medarrangør Kirkens Nødhjelp.

Oppdal kulturhus har strømmet en rekke konserter på nettet de siste ukene og søndag kveld er den siste der begrensningen er 50 personer i salen.
Da er det Øhrn-Fagerhaug Trio som står på scenen i storsalen – nesten fire år etter at de spilte i foajeen under Fjell- og fårikålfestivalen 2016.
Trioen har opptrådt i noen få anledninger og på scenen står søskenparet Arngrim (bass) og Gunvor Fagerhaug (sang), sammen med Gjert Kristian Øhrn (tangenter).
Trioen spiller varierte toner i et jazz-viselandskap og vandrer mellom folkemusikk, viser og jazz, trioen bruker både gamle, vakre salmetoner, viser, bånsuller og stubber – det meste med lokale røtter og med tekster skrevet av lokale forfatter og egenkomponert musikk.
De har opptrådt under ulike sammenhenger og søsknene Fagerhaug spilte blant annet sammen under den store hyllestkonserten til Inge Krokann  i kulturhuset i 2012 og under lanseringen av Krokann-boka «Rika´r song du alder fæ – Inge Krokanns liv og dikting» i 2016 (se video nederst i saken).
Trioen har i anledning strømmekonserten gjort en avtale med Kirkens nødhjelp. De står som medarrangører, og kommer til å dele konserten på sine sider i tillegg til at den også deles på kulturhusets nettsider.
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer