Alexandra Rapaport og Nicolai Cleve Broch har hovedrollene i "Mordene i Sandhamn" som får premiere 3. august på C More og TV 2 Sumo. Foto: Johan Paulin / C More
Alexandra Rapaport og Nicolai Cleve Broch har hovedrollene i "Mordene i Sandhamn" som får premiere 3. august på C More og TV 2 Sumo. Foto: Johan Paulin / C More FOTO: © TV4 2019 Photo: Johan Paulin

Rennbygg havner i trøbbel på tv:

Dukker opp i ny krimserie

Når «Mordene i Sandhamn» går på tv i kveld, kan du se en profilert rennbygg i en av rollene.

I klippet under får du se et kort glimt av en skremt Tuva Børgedotter Larsen som spiller en rolle i den svenske krimserien. Det er Nicolai Cleve Broch som spiller hovedrollen som politietterforsker i serien.

Tuva Børgedotter Larsen fra Rennebu er i ferd med å bli en profilert svensk skuespiller, og dukker stadig opp i både norske og svenske tv-serier og filmer.  Hun var for en stund siden også med i den svenske romantiske filmen «En del av mitt hjärta» (2019) med Malin Åkerman i hovedrollen.

Tuva hadde også en liten rolle i serien «Grenseland» (2017) med Tobias Santelman i hovedrollen.

Rollen i «Mordene i Sandhamn» er Nicolai Cleve Brochs første rolle i en svensk tv-produksjon. Hans karakter Alexander dukker opp når Nora Lindes (Alexandra Rapaport) tidligere makker Thomas (Jakob Cedergren) har flyttet til Norge for å bo nære sin ekskone og datter.

– Alexander er en politimann med sterk rettferdighetssans, men dessverre ikke like sterk impulskontroll. Han kan fort havne i vanskeligheter ettersom han ikke alltid tar hensyn til de langsiktige konsekvensene av sine handlinger. Men han er en dyktig politimann som evner å tenke utenfor boksen, forteller Cleve Broch til NTB.

I åtte episoder skal skjærgårdspolitiet håndtere alt fra livsfarlig narkotika, drap og økonomisk kriminalitet. Samtidig blir Nora konfrontert med et turbulent privatliv som alenemor til en opprørsk tenåringsdatter.

–Dette er «Mordene i Sandhamn» 2.0 og en av de beste sesongene så langt, etter min mening. Det er mer spenning, kompliserte relasjoner og uventede situasjoner som påvirker Nora på flere måter. Det var herlig å spille mot Nicolai, som jeg har beundret siden vi spilte sammen i «Kielergata» i 2018. Hans karakter Alexander er både allsidig, temperamentsfull og underholdende og bidrar med en fantastisk energi til serien, sier Alexandra Rapaport.

«Mordene i Sandhamn» produseres av Filmlance International AB, som er en del av Endemol Shine Nordics. Regi har Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson. Manus er skrevet av Johan Wideberg, Sara Heldt og Gustaf Skördeman. Serien er basert på Viveca Stens krimromaner som er gitt ut i 40 land hvor totalt 6 millioner eksemplarer er solgt.

«Mordene i Sandhamn» får premiere 3. august på C More og TV 2 Sumo. Serien vil også vises på TV 2 senere i 2020.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer