Ole Gunnar Solskjær sammen med sønnene Elijah Solskjær (10)(t.v.) og Noah Solskjær (19)(t.h.) etter treningskampen i fotball mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion i 2019.
Ole Gunnar Solskjær sammen med sønnene Elijah Solskjær (10)(t.v.) og Noah Solskjær (19)(t.h.) etter treningskampen i fotball mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion i 2019. FOTO: NTB scanpix

United-manageren håper på 8 millioner:

Solskjær selger hytta i Oppdal

Blar du opp åtte millioner kan du sikre deg familiehytta til Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær i Oppdal.

Det skriver rbnett.no søndag. Det er fotballagent Jim Solbakken som står for salget av hytta til Solskjær. Det bekrefter han selv til Romsdals Budstikke.

Solskjær (47) har hatt hytta siden 2006 da han betalte grunneier Geir Dørrum Ekle 600.000 kroner for to ett mål store tomter i hyttefeltet i hyttefeltet fremre Rasmusslette ved inngangen til Gjevilvasdalen.

Tomtene ble slått sammen til ei to mål stor tomt, og der har Solskjær og familien med kona Silje og barna Karna, Elijah og Noah bygd opp ei hytte med fire soverom, tre bad, badstue, dobbelgarasje og store vindusflater med utsikt mot Gjevilvassdalen.

Totalt er hytta på 277 kvadratmeter og den ligger nå ute for salg på finn.no med prisantydning 8 millioner kroner.

Solskjær snuste på flere tomtealternativ i Oppdal da den daværende Manchester United-stjernen kjøpte de to målene i Gjevilvassdalen.

– Han har vært her og kikka på tomtene flere ganger, bekreftet Dørrum Ekle til OPP i 2006 da OPP fortalte nyheten om Solskjærs hytteinvestering i Oppdal.

Der satte han opp hyttemodellen «Gullkista», solgt av Strynfirmaet A-vista.

Det er åpnet for privatvisninger av Solskjær-hytta, men eiendomsmegleren som står for salget er sjeldent taus om interessen for hytta til United-legenden.

– Jeg har taushetsplikt, og kan ikke uttale meg om salget, sier eiendomsmegler Kjetil Borgersrud i Eie eiendomsmegling til OPP.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer