En person ble hentet opp fra Vekveselva ved Steinsheim i Oppdal fredag kveld. Vedkommende havnet i vannet ved en populær tursti i området.
En person ble hentet opp fra Vekveselva ved Steinsheim i Oppdal fredag kveld. Vedkommende havnet i vannet ved en populær tursti i området. FOTO: Per Ole Aalberg

Redningsaksjon ved Vekveselva i Oppdal fredag kveld:

Reddet person ut av elv

Nødetatene i Oppdal rykket fredag kveld ut til melding om at en person hadde havnet i Vekveselva.

 

Ved 21-tiden ble personen, en kvinne, fraktet bort fra stedet i ambulanse. I følge vitner på stedet skal kvinnen ha vært oppegående.

Vedkommende skal ha havnet i en kulp i Vekveselva ved et populært turområde, og ble oppdaget av folk i området.

Politiet er sparsommelig med informasjon, men operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved politiet i Trøndelag bekreftet overfor OPP ved 20-tiden at det var en redningsaksjon på gang.

Både ambulanse, brannmannskaper og luftambulanse rykket ut.

OPPs reporter på stedet, Per Ole Aalberg, har snakket med vitner som sier vedkommende i elva var i vannet i over en time før hun ble hentet ut. Det skal være ulendt i terrenget på stedet.

Redningsmannskap bekreftet overfor OPP at personen var oppegående etter hendelsen, og gikk selv inn i ambulansen.
Omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uklare.

Operasjonslederen sier til OPP ved 21.30-tiden at kvinnen ble fraktet i ambulanse til St. Olavs hospital for nærmere undersøkelser.

– Vi har ikke full oversikt over hendelsen. Vår patrulje har nettopp kommet til stedet og skal gjøre sine undersøkelser, sier Lægdheim.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer