Ordfører Geir Arild Espnes møtte pressen etter at det i mars ble kjent at 50 personer var satt i karantene i bygda som følge av mistanke om korona-utbrudd. Varaordfører Elisabeth Hals, folkehelsekoordinator Vigdis Lauritzen Thun og kommuneoverlege Kirsten Vikan Opdahl var også med på pressekonferansen.
Ordfører Geir Arild Espnes møtte pressen etter at det i mars ble kjent at 50 personer var satt i karantene i bygda som følge av mistanke om korona-utbrudd. Varaordfører Elisabeth Hals, folkehelsekoordinator Vigdis Lauritzen Thun og kommuneoverlege Kirsten Vikan Opdahl var også med på pressekonferansen. FOTO: Per Roar Bekken

20 i karantene etter pensjonistbowling:

Fikk påvist koronasmitte i Oppdal

Det er påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 i Oppdal.

Vedkommende testet seg onsdag 14. oktober, og fikk bekreftet positiv test torsdag 15. oktober.

Helsetilstanden til den smittede er etter forholdene gode, heter det i en pressemelding fra Oppdal kommune sent torsdag kveld. Dette er bare den andre smittede i Oppdal siden mars da et bryllup i bygda førte til smitteutbrudd.

Smittesporing, informasjon og oppfølging er iverksatt, men kilden til smitten er foreløpig ikke funnet​.

Omtrent 20 personer er satt i karantene etter å ha deltatt på pensjonistbowling tirsdag 13. oktober, og alle berørte parter følges opp videre.

Situasjonen vil ikke gi noen konsekvens for skoler/barnehager eller annen drift i Oppdal kommune. ​

Det oppfordres til å fortsette med å ikke møte på jobb/skole/barnehage/offentlig jobb ved symptomer på luftveisinfeksjon.
Folk bør fortsette med god håndhygiene, bruke håndsprit og holde avstand.

Man kan bestille koronatest elektronisk via Oppdal kommunes hjemmeside.

Testing foregår i Oppdalshallen mandag, onsdag og fredag.

Koronatelefonen er åpen mandag, onsdag, fredag 830-1500 og tirsdag- og torsdag 0830-1200. Koronatelefon nummer er 90 08 25 19

Hvis du føler deg syk og trenger legeundersøkelse, kontakt din fastlege.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer