Kommunalminister Nikolai Astrup (H) bekreftet i sitt svar om løypedommen i Gjevilvassdalen at den bygger på en gammel forskrift om konsekvensutredning.
Kommunalminister Nikolai Astrup (H) bekreftet i sitt svar om løypedommen i Gjevilvassdalen at den bygger på en gammel forskrift om konsekvensutredning. FOTO: Stortinget

Kommunalministeren vil ikke gi råd om anke, men slår fast:

– Løypedom etter gammel forskrift

5 Comments
eldste
nyeste mest reagert på
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
NYBERG ODD
NYBERG ODD
11 dager siden

Det blir ikke løyper der før en ser de enorme mulighetene og verdiene
som ligger i å lage en reguleringsplan for hele Gjevilvassdalen.

SEBASTIAN SCHMIDT
SEBASTIAN SCHMIDT
11 dager siden
Svar til  NYBERG ODD

Jaaa det kan bli tøft. Mange store fine hyttefelt, leilighetsbygg, helikopterlandingsplass og Casino.

SIVERTSVIK TROND
SIVERTSVIK TROND
11 dager siden

Hva er det som skjer nå? Vedtaket som var til prøving ble fattet i 2016 og måtte selvsagt bli prøvet etter forskriften av 2014.
Ellers er det overraskende at det er SV som målbærer skiløpernes interesser i strid med interessene til eldre, funksjonshemmede og andre som kunne tenke seg tilgang til dalen når den er på sitt vakreste, men som ikke passer inn hos team «vellykket».

OPDAL KJERSTI
OPDAL KJERSTI
11 dager siden

Veiløypa har en profil som gjør den tilgjengelige nettopp for eldre og funksjonshemmede å komme seg ut på ski. Takk til politikere som bidrar til å opplyse saken!

TROND BAKK
TROND BAKK
11 dager siden

Det var en eventyrlig måte å snu ting på hodet på. 1 Ett av hovedargumentene for denne skiløypa er at den er svært godt egnet for de aller fleste som i det hele tatt kan komme seg ut på ski, pga lett terreng. 2 Om ikke veilaget senere skulle snu og begynne å brøyte veien vil det uansett ikke bli tilgang for ‘hvermanssen’ men for grunneiere og hytteeiere slik at tilgjengelighet for de som ikke kan gå på ski blir akkurat som før, mens alle de som gleder seg over en lettgått tidligløype mister denne muligheten. Og til alt overmål… Les mer »