Oppdal juniorkorps på vei ned Skogvegen.

Video Se den flotte jubileumsvideoen:

65-åring på langtur

Hva skjer på opp.no

Oktetten er ikke så lite stolte over prisen. Fra venstre foran, Kjell Berge, Jostein Ervik, Willy H. Olsen, Tore Fagerhaug. Bak fra venstre, Sverre Lund (musikalsk leder), Bjørn Nilssen, Ivar Lauritzen og Kjell Fredriksson.

Øvelse gjør mester:

Oktetten tok prisen

Mega kundeavis
Anne Grimstad Fjeld synger akkompagnert av Kim André Rønningen.

Video Solid oppmøte på «Trask-konsert»:

70 kom til Viewpoint Snøhetta

Ordfører Kirsti Welander refset kommunestyret for lekkasjen som ligger bak forrige ukes oppslag i OPP om everksalget. Nå anmeldes saken.

EVERK-DOKUMENTENE: OPP-redaktøren om lekkasjejakten:

- Anmeldelse er skivebom

Annonse
Det er både topptur og diverse serveringer på Gjevilvasshytta førstkommende lørdag.

Rekordtidlig i fjellet:

Sesongåpner Gjevilvasshytta

Annonse

Siste fra Oppslagstavla

Solveig Gorset
2 dager siden i Gratulasjoner
Ane Hoel – 40 og fab💃🏻

Gratulerer med dagen 21.juni, du er fantastisk! Vi gleder oss stort til å juble og jubilerer sammen med deg hele helga til endes. Hilsen alle jentene i 30-årsklubben.

Kommenter
Sarah Margrethe Skjetne
6 dager siden i Gratulasjoner
Ileah Therese 3 år

3x hipp hurra for snuppa vår som blir hele 3 år den 22. juni! Gratulerer så mye med dagen. Ingen er som du, og vi er veldig gla i deg ♥
Stor klem fra onkel Martin og Sarah

Kommenter
Marianne Myran Wognild
6 dager siden i Gratulasjoner
Lucas André Fjelle Myran

Den flotte godgutten vår fyller 4 år i dag. Gratulerer så mye med dagen Pompinj. Vi er uendelig glad i deg. Klem fra bestemor og bestefar, tante Turi og onkel Tore.

Kommenter
Ingen av bilene var kjørbare etter smellen. Bilen til høyre fikk størst skader.

Overholdt ikke vikeplikten:

Kom uskadd fra smellen

 1. Ivar Morten Skagen For 3 dager siden

  Er jo en del vitner som så det der, og iflg.dem kommer bilen som kjører gammle E6 veldig fort. Den sndre bilen er jo ne... Vis mer Er jo en del vitner som så det der, og iflg.dem kommer bilen som kjører gammle E6 veldig fort. Den sndre bilen er jo neste kommet over veien. Kunne jo faktisk prøvd å bremse i det minste.

 2. Sigrid Flatås Storli For 3 dager siden

  Spiller ikke det ikke en rolle d faktum at det er i et lyskryss? Kan jo være den som kjørte gamle E6 som var skyldig, ti... Vis mer Spiller ikke det ikke en rolle d faktum at det er i et lyskryss? Kan jo være den som kjørte gamle E6 som var skyldig, til tross for at det er forkjørsvei, dersom den føreren hadde rødt lys.

Legg inn kommentar
Hallvard Storli og Linda-Mai Helmersen Weiseth med ektemannen Rune Weiseth bak, forlater fornøyd kommunestyresalen etter møtet der det ble vedtatt at Lønset skole består.

Sp mener det er «forsvarlig, men ser faremomentene»:

Lønset får ett år

 1. Aud Marie Bøe For 4 dager siden

  Kan trøste Meslo med at å bevare Lønset oppvekstsenter ikke er unnfallenhet styrt av følelser. Tro det eller ikke, men v... Vis mer Kan trøste Meslo med at å bevare Lønset oppvekstsenter ikke er unnfallenhet styrt av følelser. Tro det eller ikke, men vi foreldrene utenfor sentrumskjernen er også oppgående voksne og foreldre, med utdanninger, livserfaringer som gjør oss i stand til å vite hva som er best for våre barn. Vil faktisk påstå at jeg vet bedre hva som er bra for mine barn, enn Meslo tror er best for mine barn ☺

 2. Sigmund Fostad For 4 dager siden

  Og kommunestyreflertallet i everksaka tok samtid bort det økonomiske grunnlaget for å følge opp tidligere lovnader om sk... Vis mer Og kommunestyreflertallet i everksaka tok samtid bort det økonomiske grunnlaget for å følge opp tidligere lovnader om skole og oppvekstsenter ut over 2019. Kondolerer Lønset!

Legg inn kommentar
De hemmelige dokumentene viser hvor mye Oppdal kommune får for halve everket og kraftomsetningen som er solgt til TrønderEnergi

EVERK-SALGET: Kommunestyret anmelder everk-lekkasje

Ber om politijakt på aviskilde

Her avgjøres everksaken. Kun seks av kommunestyrets 25 representanter stemte for å selge 50,1 prosent av aksjene i Oppdal Everk til TrønderEnergi. Det trønderske kraftselskapet har fra før kjøpt 49,9 av aksjene og kraftomsetningen.

Varslet fellesforslag ble vedtatt:

Massivt nei til everksalg

 1. Ingrid Mellem For 1 dag siden

  Jeg fulgte debatten fra kommunestyret med stor interesse og kunne oppservere at de gamle holdningene og følelsene rundt ... Vis mer Jeg fulgte debatten fra kommunestyret med stor interesse og kunne oppservere at de gamle holdningene og følelsene rundt "arvesølvet" enda eksieterer. Arvesølver, som er strømkrafta, kan vi takke Sigmund Fostad for at vi ved å gå rettens vei fikk bekreftet tilhører Oppdal kommune og ikke Oppdal E-verk. Arvesølvet er det ingen som selger, stømnettet blir en bedrift som må vurderes ut i fra kost/nytteprinsippet på lik linje med andre.

 2. Sigmund Fostad For 2 dager siden

  Flertallet i kommunestyret har ved sitt vedtak pålagt oss en ekstra skatt ved at nettleia i OE blir høyere enn i Trønder... Vis mer Flertallet i kommunestyret har ved sitt vedtak pålagt oss en ekstra skatt ved at nettleia i OE blir høyere enn i TrønderEnergi. Dette blir en ekstra "eiendomsskatt", uten noen synlig fellesnytte for oppdalssamfunnet. Den eneste "gleden" er at alle må være med å betale merkostnadene. En glede på 12 mill kr pr år.

Legg inn kommentar
Mega kundeavis
Skiløypa på Gjevilvassvegen.

Knapt flertall for regulering av skiløype:

Åpner for bruk av tvang

 1. oddvar magne skjørstadmo For 2 timer siden

  Litt ordspill; tidligere så har ordet ekspropriasjon vært brukt om skiløype på Gevilvassdalsveien. Dvs ta eiendom eller ... Vis mer Litt ordspill; tidligere så har ordet ekspropriasjon vært brukt om skiløype på Gevilvassdalsveien. Dvs ta eiendom eller eiendomsrett for å anlegge skiløype. Og med de forpliktelser den etat som eksproprierer får overfor grunneierne. Nå er det plutselig blitt til tvang. Når man googler tvang, så kommer det opp , at det blir brukt om personer som ikke kan ta vare på seg selv, så som narkomane eller lignende. Tvang blir da brukt for å hjelpe disse til å komme på et bedre spor å få et bedre liv. Eller hvordan skal tvang tolkes når det er brukt i Gjevilvassdalen?

 2. Sigmund Fostad For 4 dager siden

  Etter det som beklageligvis allerede har skjedd av feildisponeringer, kan en fortsatt grunnløs rådmannslojalitet bli sær... Vis mer Etter det som beklageligvis allerede har skjedd av feildisponeringer, kan en fortsatt grunnløs rådmannslojalitet bli særdeles dyr for kommunen på mer enn en måte. Skiløyper utenom kjørevegene vil bli en nødvendighet. Hvorfor ikke være litt framtids- og løsningsorientert?

Legg inn kommentar

Siste kommentarer

 • oddvar magne skjørstadmo for For 4 timer siden i Åpner for bruk av tvang

  ALitt ordspill; tidligere så har ordet ekspropriasjon vært brukt om skiløype på Gevilvassdalsveien. Dvs ta eiendom eller ... Vis mer Litt ordspill; tidligere så har ordet ekspropriasjon vært brukt om skiløype på Gevilvassdalsveien. Dvs ta eiendom eller eiendomsrett for å anlegge skiløype. Og med de forpliktelser den etat som eksproprierer får overfor grunneierne. Nå er det plutselig blitt til tvang. Når man googler tvang, så kommer det opp , at det blir brukt om personer som ikke kan ta vare på seg selv, så som narkomane eller lignende. Tvang blir da brukt for å hjelpe disse til å komme på et bedre spor å få et bedre liv. Eller hvordan skal tvang tolkes når det er brukt i Gjevilvassdalen?

 • Geir Sæther for For 2 dager siden i – Vi trenger et signalbygg

  ATrenger vi det? JA.. Kan vi ikke skremme et statlig foretak til å tenke seg om? JO.. Vi Oppdalinger flest imøteser no... Vis mer Trenger vi det? JA.. Kan vi ikke skremme et statlig foretak til å tenke seg om? JO.. Vi Oppdalinger flest imøteser nok dette bygget med sitt innovative? innhold men man må virkelig her ha lov til å være kritisk til plasseringen! Hvorfor må dette bygget absolutt ligge midt i den nye sentrumsgata vår der vi nå omsider kan få litt pusterom når man er på "Auna" Det som virkelig har vært innovativt av våre folkevalgte er å tenke andre alternativ slik at vi vokser som bygd også utenom midt i sentrum der folk nå kan møtes uten å være pakket inn i et hus som overambisiøse aktører sier vi MÅ ha.. Jeg håper nå på at høringen ang. dette prosjektet fører frem til konstruktiv dialog med Siva og Næringshagen slik at ikke den enveiskjørte prosjekteringenn de til nå har ført kan bli til noe vi alle som bor på Oppdal vil ha.

 • Ingrid Mellem for For 2 dager siden i Massivt nei til everksalg

  AJeg fulgte debatten fra kommunestyret med stor interesse og kunne oppservere at de gamle holdningene og følelsene rundt ... Vis mer Jeg fulgte debatten fra kommunestyret med stor interesse og kunne oppservere at de gamle holdningene og følelsene rundt "arvesølvet" enda eksieterer. Arvesølver, som er strømkrafta, kan vi takke Sigmund Fostad for at vi ved å gå rettens vei fikk bekreftet tilhører Oppdal kommune og ikke Oppdal E-verk. Arvesølvet er det ingen som selger, stømnettet blir en bedrift som må vurderes ut i fra kost/nytteprinsippet på lik linje med andre.

Mega kundeavis
Ordfører Kirsti Welander refset kommunestyret for lekkasjen som ligger bak forrige ukes oppslag i OPP om everksalget. Nå anmeldes saken.

EVERK-SALGET: Hevder kommunen taper 3 mill. på OPP-artikkel:

Vurderer å anmelde lekkasje


Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert

Mega kundeavis

Luggumt har sommerutstilling i Galleriet:

Feirer femti år med treskjæring

 1. Kristin Austegard For 6 dager siden

  Gratulerer med 50års jubileum.

Legg inn kommentar