Bård Botten med beviset på at han vant sin klasse i Stockholm.

Løp og svømte fra alle i styrkeprøve i Sverige:

Den tøffeste vikingen!

Hva skjer på opp.no

Debatt

Geir Arild Espnes mfl.
Slik blir innovasjonssenteret i sambruksgata sett fra hjørnet mellom Grøseth sport og Husfliden.

Slik vil Senterpartiet utvikle Oppdal:

– Innovasjonssenteret skal ha en nøkkelposisjon

Mega kundeavis

Debatt

Haakon Nordseth mfl.
Mange ungdomsskoleelever drar på Domus i matfriminuttet.

Oppdal Venstre vil ha et spleiselag for ungdomsskolen:

– Skolemat et fellesansvar

Tore Bruvoll (f.v), Anne Nymoen Trulsen og Ragnhild Furebotten i Hekla Stålstrenga fikk et til å svinge på seterscenen på Nerskogskonserten.

1300 på Nerskogskonserten:

Svingende Stålstrenga på setra

Annonse
MDG har laget en skisse av hvordan et besøkssenter kan se ut der partiet ser for seg konsertsal, kafé og utstillinger av Vang-funn.

MDG foreslår storsatsing på gravfeltet:

Pusser støvet av vikingsenter

 1. Odd Nyberg For 16 timer siden

  Fantastisk at det i tillegg er sikkert at det blir kommersielt lønnsomt. Da er jo bankene mye mer velvillige også...

 2. Harald Storvik For 1 dag siden

  Fantastisk tanke og muligheter for Oppdal som turiststed. Tror i MDG er alene om å ville være med å fronte ett slikt pro... Vis mer Fantastisk tanke og muligheter for Oppdal som turiststed. Tror i MDG er alene om å ville være med å fronte ett slikt prosjekt. Det kan sikkert gjøres kommersielt lønnsomt også.

Legg inn kommentar
Dettbattlederne Elisabeth Skarrud, NRK og OPP-redaktør Per Roar Bekken sammen med ett av panelene: Tor Olav Naalsund, MDG, Jan Arve Nyberg, Rennebu Høyre, Haakon Nordseth, Oppdal Venstre og Tore Aasheim, Oppsal SV.

LOKALVALGET: Bred enighet om endringer i hyttenæringa:

Krever grønt skifte

Siste fra Oppslagstavla

Harald Stensheim
6 dager siden i Gratulasjoner
Gratulerer med dagen til Jakob Røhjell Skarsem

Vi vil gratulere Jakob med sin 4-års dag den 25. august.

Mange klemmer fra onkel Steffen, bestemor og bestefar.

Kommenter
Harald Stensheim
6 dager siden i Gratulasjoner
Gratulerer med dagen til Synne Dørum

Vi vil gratulere Synne med sin 6-års dag den 25. august.

Mange klemmer fra onkel Steffen, bestemor og bestefar.

Kommenter
Sara Hoel
2 uker siden i Leie
Hybel til leie

Hybel leilighet på 44 m2 til utleie.
1 soverom, stue, kjøkken, bad og gang. Delvis møblert. 6000 kr i mnd, inkl TV og Internett, strøm kommer utenom.
Hybelen har sentral beliggenhet med gåavstand til Oppdal sentrum, barnehage, skole og idrettsanlegg. Hybelen har egen inngang og egen parkering.
Ta kontakt på mob 97764711 eller 99337991 ved interesse og evt visning.

Kommenter
Magnus Marsdal

Står bak kritikerrost bok:

Forfatter foredrar om frihet i kveld

Siste kommentarer

 • Oddvar Magne Skjørstadmo for For7 timersiden i – Stopp galskapen

  AAsbjørn Dypbukt, ettersom kommentaren din kanskje referer til noe fra mine kommentarer, så vil jeg si det at jeg har ikk... Vis mer Asbjørn Dypbukt, ettersom kommentaren din kanskje referer til noe fra mine kommentarer, så vil jeg si det at jeg har ikke sagt at det skal være skiløype etter brøytet vei, men at det kan gå an å gå der med eller uten ski. Og så vil jeg si det at de kommentarene jeg skriver gjør jeg ut fra egen mening og eget syn, og har ingenting med noen av de berørte parter i Gjevillvassdalen å gjøre. Etter mange år med uenighet, så synes jeg det er viktigere å finne løsninger som alle kan leve med, og det er å ikke ha skiløype på vegen, for det er etter min mening kjernen i konflikten. Og så mener jeg det, at det er mange flinke folk blandt grunneierne, som kan ordne opp i dette, uten innblanding av kommunen. Grunneierne kan gå sammen om å få til ei fin skiløype, og de kan gå sammen om å forbedre veien som helårsvei, med møteplasser og parkeringsplasser. Og at de som vil kan kjøpe seg hyttetomt, eller leie hytte/seter, for å ha som utgangspunkt for turer i fjellet og på vannet. Gjevillvassdalen blir ikke helt ødelagt, men dette kan være et godt utgangspunkt for ei kontrollert og god utvikling av setereiendommene og Gjevillvassdalen.

 • Odd Nyberg for For18 timersiden i Pusser støvet av vikingsenter

  Fantastisk at det i tillegg er sikkert at det blir kommersielt lønnsomt. Da er jo bankene mye mer velvillige også...

 • Harald Storvik for For2 dagersiden i Pusser støvet av vikingsenter

  AFantastisk tanke og muligheter for Oppdal som turiststed. Tror i MDG er alene om å ville være med å fronte ett slikt pro... Vis mer Fantastisk tanke og muligheter for Oppdal som turiststed. Tror i MDG er alene om å ville være med å fronte ett slikt prosjekt. Det kan sikkert gjøres kommersielt lønnsomt også.

Debatt

Tore Aasheim mfl.
Tore Aasheim, Mari Rui Heiniger og Haakon Nordseth er toppkandidater i henholdsvis SV, Miljøpartiet De Grønne og Venstre.

Tre partier utfordrer Senterpartiet i Gjevilvassdalen:

– Vil dere aktivt jobbe for skiløype på veien?

 1. Alf Morten Olsen For 4 dager siden

  KrF`s standpunkt i denne saken er klart og har vært det lenge, vi ønsker skiløype på vegen, innenfor en forsvarlig økono... Vis mer KrF`s standpunkt i denne saken er klart og har vært det lenge, vi ønsker skiløype på vegen, innenfor en forsvarlig økonomisk ramme. Dette står nedfelt i vårt program. Når vi så får resultatet fra Skjønnsretten (evt flere retter), så må alle partier puste dypt inn og så får vi ta opp saken i gode, rolige og verdige former.

 2. Inge Bertil Bruseth For 4 dager siden

  Det blir brukt alt for mye penger/resurser på løypa!! Det er utrolig mye å jobbe for i Oppdal, ensomhet blant eldre rusp... Vis mer Det blir brukt alt for mye penger/resurser på løypa!! Det er utrolig mye å jobbe for i Oppdal, ensomhet blant eldre rusproblemer og psykiskeproblemer som er økende, som jeg har kommentert før.

Legg inn kommentar
Mega kundeavis

Debatt

Olav M Mellemsæter mfl.

Høyre-duo om pengebruken i Gjevilvassdal-saken:

– Stopp galskapen

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 5 timer siden

  Asbjørn Dypbukt, ettersom kommentaren din kanskje referer til noe fra mine kommentarer, så vil jeg si det at jeg har ikk... Vis mer Asbjørn Dypbukt, ettersom kommentaren din kanskje referer til noe fra mine kommentarer, så vil jeg si det at jeg har ikke sagt at det skal være skiløype etter brøytet vei, men at det kan gå an å gå der med eller uten ski. Og så vil jeg si det at de kommentarene jeg skriver gjør jeg ut fra egen mening og eget syn, og har ingenting med noen av de berørte parter i Gjevillvassdalen å gjøre. Etter mange år med uenighet, så synes jeg det er viktigere å finne løsninger som alle kan leve med, og det er å ikke ha skiløype på vegen, for det er etter min mening kjernen i konflikten. Og så mener jeg det, at det er mange flinke folk blandt grunneierne, som kan ordne opp i dette, uten innblanding av kommunen. Grunneierne kan gå sammen om å få til ei fin skiløype, og de kan gå sammen om å forbedre veien som helårsvei, med møteplasser og parkeringsplasser. Og at de som vil kan kjøpe seg hyttetomt, eller leie hytte/seter, for å ha som utgangspunkt for turer i fjellet og på vannet. Gjevillvassdalen blir ikke helt ødelagt, men dette kan være et godt utgangspunkt for ei kontrollert og god utvikling av setereiendommene og Gjevillvassdalen.

 2. Asbjørn Dypbukt For 3 dager siden

  Ser at det er hovedsakelig to begrunnelser brøytetilhengerne flagger for å brøyte Gjevillvassveien (Noen har sikkert en ... Vis mer Ser at det er hovedsakelig to begrunnelser brøytetilhengerne flagger for å brøyte Gjevillvassveien (Noen har sikkert en skjult agenda også). For det første menes det at alternative traseer er like gode med bla. skiløype i brøytet veg fra Osen!!!! - Et vanvittig senario. Det andre de fokuserer på er kostnadene for Oppdal kommune ved en ekspropriasjon. Men det finnes også et annet regnestykke. Tenk på de millionene turister og hyttefolk legger igjen på Oppdal, mye på grunn av skiløypene. Vi påfører ikke kommunen kostnader i form av barnehager, skoler og sykehjemsplasser. Kanskje er tur på legevakta hvis vi skader oss i skiløypene. Men det er visstnok verdiskaping det også. Vi er altså ren netto for kommunen. Det er også greit at Senterpartiet (Som i mange sammenhenger står for verdier som jeg har stor sympati for) og høyre så klart flagger at de brøyte veien i Gjevillvassdalen. Håper at folk i Oppdal forstår hva som blir konsekvensen, hvis de for gjennomslag for sine holdninger - en helt ødelagt Gjevillvassdal. "Trollskap" kaller vi dette på Nordmøre".

Legg inn kommentar

Debatt

Ingvild Vikan
GOD STEMNING: Gunnar Meland bor hjemme i tre uker, og på sykehjemmet i en uke. Han er svært fornøyd med å tilbringe sine eldre dager i Oppdal, kan han fortelle varaordfører Ingvill Dalseg og helseminister Bent Høie.

SV-kandidat om Høyres eldreløft:

Mange av løftene er innfridd

 1. Estrid Monica Flor For 5 dager siden

  Men hverken Høyre eller SV synes å være opptatt av situasjonen til ektefeller/samboere til de omsorgstrengende/pleietre... Vis mer Men hverken Høyre eller SV synes å være opptatt av situasjonen til ektefeller/samboere til de omsorgstrengende/pleietrengende hjemmeboende eldre. De har ofte en svært krevende hverdag med lite tid for seg selv. En godt utbyggd avlastningstjeneste vil medføre at omsorgsyterne, som ofte også er eldre personer, kan orke å være gode omsorgspersoner for sine kjære. Avlastning kan være et opphold utenfor hjemmet både for den omsorgstrengende, men også for omsorgsyter. Det siste krever at det blir satt inn døgnbaserte tjenester i hjemmet. Oppdal Arbeiderparti vil prioritere gode avlastningsløsninger for omsorgsytere med krevende omsorgsoppgaver, samtidig som vi vil legge til rette for at den enkelte kan bli boende hjemme så lenge som mulig, men ikke lengre.

Legg inn kommentar
John Vammervold og Hege Mellem fikk pris for Lady Dala pizzeria på Stølgjerdet i Åmotsdalen.

Lady Dala-duo gir seg etter høstsesongen:

Derfor legger de ned pizzeriaen

 1. Inge Bertil Bruseth For 5 dager siden

  Uten alkoholservering har besøket vært under halvparten, alkoholen har tiltrekkende kraft.

 2. Hege Mellem For 6 dager siden

  Enig med deg Odd!

Legg inn kommentar
PÅ HJERKINN: Miljøvernminister Ola Elvestuen og varaordfører Ingvill Dalseg så over til Veslliesetra da de var på Viewpoint Snøhetta i fjor høst.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Presset på internt i regjeringen

– Tror setrene er berget

«VENSTREHÅNDSARBEID»: Miljøvernminister Ola Elvestuen (V) avventer seterrivingen på Dovrefjell på grunn av uro; Bengt Fasteraune kaller rivingsvedtaket venstrehåndsarbeid.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Fasteraune tror setrene er berget

Elvestuen snur, utsetter riving

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 6 dager siden

  Vedtak om riving gjelder vel inntil det blir vedtak om ikke å rive setrene. Så når alt virvaret har roet seg, så er de v... Vis mer Vedtak om riving gjelder vel inntil det blir vedtak om ikke å rive setrene. Så når alt virvaret har roet seg, så er de vel igang igjen i det stille. Seterhusa skal vel ned, basta.

 2. Lars Vognild For 6 dager siden

  En venstrepolitiker på nasjonalt plan som endelig tok til fornuften når protestene ble store nok! I motsetning til lokal... Vis mer En venstrepolitiker på nasjonalt plan som endelig tok til fornuften når protestene ble store nok! I motsetning til lokallaget her i bygda, som enstemmig trumfet igjennom salg av Oppdal Everk, og sørget for flertall. Og det på tross av store protester om morgenen den dagen avgjørelsen falt, og med atskillig mer tyngde målt i tonn i forhold til dagens protestaksjon! To forskjellige saker riktig nok, og at skylda for utfallet i everksaken kan fordeles på flere, men det er vel snart kommunevalg!

Legg inn kommentar
Rundt hundre personer var møtt opp ved Snøheimbommen i morgentimene mandag.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Kan bli stoppet i tolvte time:

– River folk i sjelen

 1. Arne Dørum For 7 dager siden

  Ole Elvestuen er ingen hvem som helst. I 2014 fikk en nyoppdaga snylteveps navnet " Aphelinus elvestuensis" Dette var en... Vis mer Ole Elvestuen er ingen hvem som helst. I 2014 fikk en nyoppdaga snylteveps navnet " Aphelinus elvestuensis" Dette var en såkalt æresbevisning - kanskje den eneste Ole får. Hvi du ikke tror at en snylteveps kan vårrå oppkalla etter en politiker - Bare sjekk på Wikipedia.

Legg inn kommentar

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert

Mega kundeavis

Oppdal i NHO-kåring:

Klatrer i kommune-NM