Magnus Nedregotten og Kristin Moen Skaslien koster inn biskop Anne Lise Ådnøys åpningsstein under VM i Stavanger.

Hjalp biskopen med superstein under åpningen:

Utklasset Mexico i ny storseier

Hva skjer på opp.no

POLITINATTA: Rykket ut i utelivs-Oppdal:

ID-falsk, slagsmål og partystøy

Mega kundeavis
Annonse
Politi, brann og ambulanse rykket ut til hendelsen ved Vangslia skjærtorsdag. Trafikken kunne kjøre forbi stedet der bilen ble stanset, bilen står i en busslomme bak den ene brannbilen.

Bil tok fyr, mistenker rus:

Rullet rundt - kjørte videre

Annonse

Siste fra Oppslagstavla

Edel Thyve Fjellvang
1 uke siden i Nyfødte
Lillebror i bursdagsgave

Vi vil gratulere vår kjære Jonar Thyve Fjellvang som ble 2år den 8.april. Samme dag kom Ingebrigt Thyve Fjellvang til verden, med sine 4645gr og 54cm.

Jonar er stolt storebror, og Aleksander og Edel Thyve Fjellvang er stolte foreldre!

Kommenter
Ole Morten Hovdal
2 uker siden i Gratulasjoner
Edda fyller 4 år !

Gojenta vår, Edda Hovdal Haugland fyller 4 år 11.april. Håper det blir en fin dag ! Hilsen fra Elida, Martinus, Cathrine, Anders, mormor og morfar

Kommenter
Elinor Torve Sæther
2 uker siden i Gratulasjoner
Jakob 6 år

Hipp hurra for tøffe Jakob som fyller 6 år 10. April. Håper dagen din blir helt topp med mange gaver og kake i magen. Klem fra Bestemor og Bestefar🎂🎉👑🍦

Kommenter
Mega kundeavis

Siste kommentarer

 • oddvar magne skjørstadmo for For6 dagersiden i – Dypt tragisk nedleggelse

  AAlf Morten, jeg tror du har i allefall 90 % av Oppdals innbyggere, som er enig med deg i dette. På landsbasis, så tror j... Vis mer Alf Morten, jeg tror du har i allefall 90 % av Oppdals innbyggere, som er enig med deg i dette. På landsbasis, så tror jeg det også kan være slik. Du har solid støtte bak dette åpne brevet.

 • Harald Kr. Jære for For7 dagersiden i Var dette et snøskred?

  ASlike "nyanser" i snøen i bratte skråninger kan også forekomme når et tynt nysnølag oppå et hardet underlag rutsjer nedo... Vis mer Slike "nyanser" i snøen i bratte skråninger kan også forekomme når et tynt nysnølag oppå et hardet underlag rutsjer nedover, - uten at det egentlig kan kalles skred

 • Sverre Loeng Petersen for For1 ukesiden i Blind politisk vold

  AVil nå tro at pelsdyrbønder i Norge tar vare på dyra sine. Å avvikle dette skaper jo bare mer eksport fra land med mye v... Vis mer Vil nå tro at pelsdyrbønder i Norge tar vare på dyra sine. Å avvikle dette skaper jo bare mer eksport fra land med mye vanskjøtsel på dyr. Rar tankegang å fjerne dette og tro at lille Norge skal hjelpe dyra i hele verden.

Mega kundeavis

Debatt

Alf Morten Olsen
Styret i Oppdal Krf håper Stortingets næringskomité vil komme frem til en bedre erstatningsordning for pelsdyrbøndene enn det regjeringen har foreslått når den får saken på sitt bord.

Åpent brev fra Oppdal KrF om pelsdyrforbudet:

– Dypt tragisk nedleggelse

 1. oddvar magne skjørstadmo For 5 dager siden

  Alf Morten, jeg tror du har i allefall 90 % av Oppdals innbyggere, som er enig med deg i dette. På landsbasis, så tror j... Vis mer Alf Morten, jeg tror du har i allefall 90 % av Oppdals innbyggere, som er enig med deg i dette. På landsbasis, så tror jeg det også kan være slik. Du har solid støtte bak dette åpne brevet.

Legg inn kommentar
STAVSJØLIA: Til høyre i bildet kan det se ut som at det er gått et skred i Stavsjølia bak Blåøret og Kinnpiken.

Sea King og Røde kors rykket ut på varsel:

Var dette et snøskred?

 1. Harald Kr. Jære For 7 dager siden

  Slike "nyanser" i snøen i bratte skråninger kan også forekomme når et tynt nysnølag oppå et hardet underlag rutsjer nedo... Vis mer Slike "nyanser" i snøen i bratte skråninger kan også forekomme når et tynt nysnølag oppå et hardet underlag rutsjer nedover, - uten at det egentlig kan kalles skred

Legg inn kommentar

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert

Mega kundeavis
Her går Astrid Øyre Slind i mål i dagens renn i Finland.

Ny triumf i langløpscupen:

Kanonavslutning av Astrid!

VIL BIDRA: Varaordfører i Oppdal, Ingvill Dalseg, inviterer med seg pelsdyrfarmere fra Oppdal til Stortinget for å påvirke prosessen.

PELS-NEDLEGGELSEN: Ingvill Dalseg (H) vil påvirke lovforslaget:

Inviterer pelsdyrbønder til Stortinget

Førstekandidat for KrF i Oppdal, Morten Olsen, med torsdagens OPP der partiets landsbruksminister får sterk kritikk fra leder i Fjellregionen pelsdyralslag, Øystein Storholm. Olsen mobiliserer nå partigrasrota i Trøndelag mot regjeringens pelsdyrforslag.

PELS-NEDLEGGELSEN: KrF sender protestresolusjon til egen statsråd:

Grasrotopprør mot pelsdyrforslag

Meninger

Kari Toftaker

«Jobben din er ulovlig!» «Du er en forbryter!» :

Blind politisk vold

 1. Sverre Loeng Petersen For 1 uke siden

  Vil nå tro at pelsdyrbønder i Norge tar vare på dyra sine. Å avvikle dette skaper jo bare mer eksport fra land med mye v... Vis mer Vil nå tro at pelsdyrbønder i Norge tar vare på dyra sine. Å avvikle dette skaper jo bare mer eksport fra land med mye vanskjøtsel på dyr. Rar tankegang å fjerne dette og tro at lille Norge skal hjelpe dyra i hele verden.

 2. Inge Bertil Bruseth For 1 uke siden

  Vil tro at revbonden vil det beste for dyret, kan ikke forestille meg noen vanskjøtsel.

Legg inn kommentar