Kultur

Forfatter Ola Bjerkås står bak syvende bind av gards- og slektshistorien i Oppdal Fra Vognillan til Auna. Her fra lanseringen av forrige bind i 2012.

Lanserer syvende bind fredag:

– Stor interesse for ny bygdebok

Onsdag ble gapahuken på Kåsrandin brent. Målet er å bygge ny til våren, forteller Jon Strand.

Målet er å sette opp ny til våren:

Brente falleferdig gapahuk

  1. Jon Strand For 1 time siden

    Kjære Kristoffer! Det er ikkje så enkelt. Nokre få vandrere mangler erfaring. Dei lytter heller ikkje til gode råd og d... Vis mer Kjære Kristoffer! Det er ikkje så enkelt. Nokre få vandrere mangler erfaring. Dei lytter heller ikkje til gode råd og dei overser plakater. Korkje Oppdal turistkontor eller dei eg kjenner "markedsfører" denne ruta som enkel tur. No er slitasjen stor i enkelte områder. Eg vil ikkje lenger sitte med ansvar som prosjektleiar!. Anten må Oppdal kommune på banen eller annan aktør, -skjer ikkje det så plukker vi ned all informasjon, kjettiner og andre installasjoner. Det vil i så fall skje i juni 2018.

  2. Odd Nyberg For 6 timer siden

    Sykkelruter som er krevende på Gran Canari skiltes som stengt for syklister. Da er det juridiske avklart sier de Et f... Vis mer Sykkelruter som er krevende på Gran Canari skiltes som stengt for syklister. Da er det juridiske avklart sier de Et forbudsskilt med bilde av sykkel Rutene opp Aalmannberget er helt topp

Legg inn kommentar
Julie Flatmo, Ingrid Støvik Aspeland, Maren Resell Sørheim, Malin Stenli Sæteren, Maria Snøve Loe, Julie Winther Eriksen, Ida Bjerkaas Hindseth og Bård Stenkløv lover å ikke spare på energien når de skal holde konsert sammen neste lørdag.

Video Hør artistene finpusse formen:

Samstemt til førjulskonsert

Erlend Ropstad

ANMELDELSE: Erlend Ropstad - «Alt som har hendt»

Det store nå