Kultur

Reporter Morgan Frelsøy både intervjuet og spilte gitar, her med Morten Olsen, Kirsti Mundal, Mette Myran og Erik Håker.

Video Julesangstafetten i Radio E6:

Fikk uventet drahjelp

Jarleif Vågen har satt opp et eget skilt nede ved vegen som vise hvilken frekvens du kan stille inn radioen din på for å høre julemusikken som lyset «spiller i takt med».

Video Julemusikk på radio lyser opp huset:

Sjekk Jarleifs lysshow!

  1. Frank Abildsten For 3 dager siden

    Jarleif dette er helt fantastisk. Ikke la deg stoppe av noen smålige nettroll som ikke har kompetanse til å gjøre det ... Vis mer Jarleif dette er helt fantastisk. Ikke la deg stoppe av noen smålige nettroll som ikke har kompetanse til å gjøre det samme som deg. Kanskje du kan hjelpe meg neste år slik at jeg kan få samme lysshow på huset mitt👍 PS Arnt OWE jeg har fortsatt den tshirt 😉

  2. Andor Sæther For 3 dager siden

    stilig! ;D Men hvorfor har ingen tenkt på å pynte opp masta på berget? det hadde også vært stilig mener jeg :) den vises... Vis mer stilig! ;D Men hvorfor har ingen tenkt på å pynte opp masta på berget? det hadde også vært stilig mener jeg :) den vises jo over storparten av bygda

Legg inn kommentar
Karolinerspelet i Tydal har eksistert i mange år som utendørsspel der det svenske tilbaketoget over Tydalsfjellene minnes.

BRANNENE I 1718: Oppdalsmuseet med arrangement i dag 300 år etter:

Brente ned alle fjellstuene