Næringsliv

GJEVILVASSVEIEN: Må bruke tvang overfor 59 grunneiere:

Kjører på for løype i vinter

 1. Jon olav loe For 2 uker siden

  Rådmannen har nokk egeninteresse for og gå på ski i Gjevillvassdalen virker det som

Legg inn kommentar
Bård Sundseth (t.h) i Oppdal alpinklubb holdt i trådene under året skibyttedag. Birger Lie (sittende) hjelper en kunde med handelen. Lie opplyser at omsetningen ble 200 000 kroner lavere i år sammenlignet med fjoråret, trolig på grunn av at gjennomføringen ble utsatt etter råd fra Forsvaret.

Kraftig nedgang i omsetningen på skibyttedagen:

Solgte brukt for 300 000

 1. Leif Jære For 2 uker siden

  Man må være på hugget med annonsering og skilting for "den menige mann". Det var mangelfullt! "Itt nå som bli tå se sjø... Vis mer Man må være på hugget med annonsering og skilting for "den menige mann". Det var mangelfullt! "Itt nå som bli tå se sjøl". Stor konkuranse med mange arrangement denne dagen, - krevde da ekstra å gjøre seg til syne. Det blir vel bedre neste år!

Legg inn kommentar
Produksjonsleder Bjørn Harald Myrseth og Harald Hage ved Midt Norsk Fôr SA. Daglig leder Per Magne Sandeggen stusser over at fôrprodusentene ikke er omfattet av regjengs forslag til kompensasjonsordning når pelsnæringa legges ned.

PELS-NEDLEGGELSEN: Fôrprodusenter omsetter for 145 mill.

Får ingen erstatning

 1. Klaas van Ommeren For 2 uker siden

  Det er en skandale at de lokale politikerne ikke protesterer med kraftigere virkemidler enn de vanlige politiske kanaler... Vis mer Det er en skandale at de lokale politikerne ikke protesterer med kraftigere virkemidler enn de vanlige politiske kanaler. At en såkalt næringsvennlig regjering legger ned en hel næring er bare helt utrolig.

Legg inn kommentar
Slik ser Vangslia Panorama ut fra vest og sør.

Varsler 115 leiligheter i Vangslia etter 13 års planlegging:

Tror på byggestart i 2019

 1. oddvar magne skjørstadmo For 3 uker siden

  115 nye leiligheter, vil også si det at det i allefall blir minst 115 flere biler, som skal kjøre opp og ned veien, og f... Vis mer 115 nye leiligheter, vil også si det at det i allefall blir minst 115 flere biler, som skal kjøre opp og ned veien, og finne parkeringsplass. Så, mye areal vil bli brukt til leilighetene, til flere veier og flere parkeringsplasser. Vil det da bli nok plass til de som skal ta heisen opp, og stå på ski ned igjen? (det er vel derfor heisen er der.....!)

 2. Frode Haarstad For 3 uker siden

  Tøft! Blir vel ny vei oppover også da (Y)

Legg inn kommentar
Det nye Innovasjonssenteret er planlagt mellom den nye sentrumsgata og Aunasenteret midt i Oppdal sentrum.

Siva stiller spørsmål rundt kommunal avtale med Aunasenteret:

Fire p-plasser nok for Låven?

 1. Odd Nyberg For 4 uker siden

  Merkelig at SIVA har så mange penger når de er så klossete 😳 Anbefaler et nytt prosjekt : «Hvordan bygge store bygg so... Vis mer Merkelig at SIVA har så mange penger når de er så klossete 😳 Anbefaler et nytt prosjekt : «Hvordan bygge store bygg som bryter med reguleringsplaner - og uten parkeringsplasser ?» BÆREKRAFTIG 😂

 2. Espen DB Lund For 4 uker siden

  Sånn går det når egen prestisje veier tyngre enn folkelige hensyn.

Legg inn kommentar