Næringsliv

IKKE VEDTAK: jAN perry Lund (Nr 2 fra høyre) er oppgitt over at Ola Lie og kommunestyret ikke har behandlet pengesøknaden ennå.

Nerskogsbyggen fortviler over mangel på veipenger:

– Fullstendig bak mål

  1. Profilbildet til Kåre Andreas Karlsen

    Kåre Andreas Karlsen For 6 dager siden

    Det er helt riktig Jan Perry. Trafikken på Nerskogsvegen har økt mye de siste 10 åra og mye av økningen er hyttefolk , m... Vis mer Det er helt riktig Jan Perry. Trafikken på Nerskogsvegen har økt mye de siste 10 åra og mye av økningen er hyttefolk , mørtelbiler lastebiler og div som krever en viss veistandard. Nerskogvegen har vært forsømt i mange år og det er på tide at det skjer noe. Mye takket være Lund Hyttebygg har Nerskogen opplevd en stor vekst i hyttefolk og verdiskaping.

Legg inn kommentar
Morten Erik Stulen er administrerende direktør i Coop Oppdal.

Flytter virksomheten og selger ti mål stor sentrumstomt:

– Ypperlig for Coop Oppdal

  1. Inge Detlie For 6 dager siden

    Dette er flotte nyheter for Oppdal, spesielt hvis nybygget som kommer blir riktig arkitektonisk utformet. Nå har vi muli... Vis mer Dette er flotte nyheter for Oppdal, spesielt hvis nybygget som kommer blir riktig arkitektonisk utformet. Nå har vi muligheten til å løfte sentrum ytterligere. En eventuell (byggvare)butikk rett ved innfartsåren til sentrum bør utformes på en pen måte, med en flott fasade mot E6 og materialflyt på baksiden. MEN: NÅ MÅ POLITIKERNE PÅ BANEN! Dukket det ikke plutselig opp et nytt tomtealternativ for den nye brannstasjonen? Ved god dialog med Coop Eiendom kan vel denne nå plasseres der hvor dagens Byggmix ligger?

Legg inn kommentar