Næringsliv

Illustrasjonsfoto

3439 sau og lam kom ikke ned fra beite:

Historisk høyt sautap i Oppdal

 1. Øyvind Nicolaisen For 2 timer siden

  Noen bør straffes

Legg inn kommentar
Løypene ved Skaret.

Halvmeter med snø ved Skaret:

Her blir det flotte skiforhold!

Fine forhold og mye folk i bakken på åpningsdagen i fjor høst.

Oppdal Skisenter svikter på mat- og barnetilbud:

Faller ytterligere på alpinranking

 1. Odd Nyberg For 4 dager siden

  La oss se på serveringsbiten: Der er et sett med regler fra Mattilsynet, Arbeidsmiljøloven, Skatteetaten, Kommunen osv.... Vis mer La oss se på serveringsbiten: Der er et sett med regler fra Mattilsynet, Arbeidsmiljøloven, Skatteetaten, Kommunen osv. Har selv prøvd dettte, og synes noen fra disse etatene selv kan vise hvordan dette skal gjøres. Med reformer som effetiviserer burde en fra hver av disse etatene inkl bank bli et uslåelig lag med gode overskudd. Slutt med idiotiske tilskudd, og se heller på forutsetningene for langsiktig drift med overskudd for de som satser egne penger !

 2. Knut J Solvang For 5 dager siden

  sjer det nåkka nytt i bakkan for tia, unntatt forbedra snøanlegg? hadde jo flotte halfpiper før, har vel vært borte le... Vis mer sjer det nåkka nytt i bakkan for tia, unntatt forbedra snøanlegg? hadde jo flotte halfpiper før, har vel vært borte lenge. afterskiplassene er for små og utdatert, og mangler uteplasser i bygda. For å trekke folk hit, må det satses, oppgraderes. oKmme med noe nytt og spennende. har jo de beste bakkene i landet, men hjelper ikke når det er kjedelig i bakken, og elendig mat. folk vil ha hele pakken, ikke bare noen timer i bakken. Og Øyvind N., kåringa der har ingenting med krangling å gjøre, men kvaliteten på anleggene..

Legg inn kommentar
Håkerekspressen med Oppdal kirke i forgrunnen.

Rådmannen mener kirka ikke vil få fuktskader:

Sier ja til snøkanoner ved kirka

 1. Harald Kr. Jære For 1 uke siden

  Nedgravde drensrør vil vel ikke ha særlig effekt i smelteperioden, særlig med tele i jorda. Da må det heller bli snakk o... Vis mer Nedgravde drensrør vil vel ikke ha særlig effekt i smelteperioden, særlig med tele i jorda. Da må det heller bli snakk om en åpengrøft like nedenfor heisen til avskjæring av smeltevannet.

 2. Hege Fjøsne For 1 uke siden

  Enkelte får lov til alt i denne kommunen! Samtidig som de stikker kjepper i hjulene når jeg ville bygge fjøs på min ege... Vis mer Enkelte får lov til alt i denne kommunen! Samtidig som de stikker kjepper i hjulene når jeg ville bygge fjøs på min egen gård... De forskningsrapportene kunne jo vært intr.å sett,de har iallefall ikke brukt Hovden som grunnlag for å lage dem.Og drenering er fullstendig fraværende i Hovden.Viljen til å drenere er heller ikke til stede til tross for at det står i en kontrakt.Så å gi tillatelse til snøkanoner og skyve ansvaret for dreneringen over på grunneierne er jo en lettvint løsning for kommunen.Den avtalen en grunneier får med heisen,er ikke verdt papiret den er skrevet på.Vår ordfører som hevdet heisen er så god på infrastruktur bør lære seg betydningen av ord hun bruker og konsekvenser det får for grunneiere at de skal la enkelte få ture fram her i bygda.Men det var som forventet at det gikk igjennom!

Legg inn kommentar
Banksjef Gro Furunes og redaktør i Opdalingen, Tore Aasheim, flankerer Gunn Anita Flatmo og Eystein Kvam i Otretek som vant Næringslivsprisen 2017.

Næringskonferansen 2017: Otretek stakk av med næringslivsprisen 2017:

– Det var i grunnen fortjent

FORUTSÅ FRAMTIDA: Ordfører Kirsti Welander tror ordføreren i 2037 er en ung multikulturell kvinne. Som Hana Risberget Abraha (16).

Næringskonferansen 2017: Innovasjon og nytenkning preget Oppdal etter 2017:

Ordfører Hana så tilbake

Sauer er hentet inn i østfjella under sausankinga i Orkeldalen i fjor.

Statsråden om sauebønder som får fem øre kiloen for sauekjøtt:

Full krangel om kriseløsning

 1. Wenche Storli For 3 uker siden

  Det står at alle som har bygd eller utvidet sauefjøs i Oppdal har fått støtte fra Innovasjon Norge. Det er ikke sant. Vi... Vis mer Det står at alle som har bygd eller utvidet sauefjøs i Oppdal har fått støtte fra Innovasjon Norge. Det er ikke sant. Vi er flere som har bygd uten støtte.

Legg inn kommentar
KRONETELLING: Ann Marit Myran og Christin Gulaker Gjønnes teller opp pengene. – Det er lite mynter, kommenterer Gjønnes. – Og det er jo bra, legger Myran til.

Tv-aksjonen 2017: Folk tømmer skuffene for NRK Tv-aksjonen i Oppdal:

– Får mange gamle sedler

DENNE KAN BLI DIN: Autografer fra artister sm har besøkt Oppdal kulturhus mellom 2012 og 2013 kan bli din, og inntekten går til Unicef. Kulturhussjef Inge Lauritzen forteller at de har flere bøker de kan selge til inntekt for veldedighet.

Tv-aksjonen 2017: I dag kommer bøssebærerne fra NRK TV-aksjonen:

Auksjonerer bort autografer