Næringsliv

Daglig leder, Rune Nilsen, ved The Hill har travle dager på topprestauranten.

Godt besøk på The Hill:

Stekte 125 pizzaer på én dag!

Byggekamera.no følger utbyggingen av Låven fra taket av Quality Skifer Hotel. Naboen som eier Sentrumsbygget bak Mølla vil stoppe byggingen. De eier også tomta som går østover til og med sentrumsgata.

Må avstå areal til bygging av innovasjonssenteret:

Ny nabo vil stanse Låven

 1. Per Atle Hansen For 1 uke siden

  Fårikål festivalen er over. Den var kjempebra. Utenfor Domus ble det store serveringsteltet satt opp. Det okkuperte nest... Vis mer Fårikål festivalen er over. Den var kjempebra. Utenfor Domus ble det store serveringsteltet satt opp. Det okkuperte nesten hele parkeringsplassen foran Domus. Hadde «låven tomta» som politikerne ikke enda har skjønt skulle vært sentrumstorget, skulle teltet og salgsboder stått der, og vi hadde hatt 50-100 ekstra parkeringsplasser på dager med stor trafikk. Oppdal har med dette mistet et viktig semtrumstorg.

 2. Inge Bertil Bruseth For 1 uke siden

  Rop i skogen så får du svar.

Legg inn kommentar
Det skal bygges ny E6 gjennom Rennebu - i jomfruelig terreng som dermed ikke vil berøre dagens E6-trafikk.

Spansk selskap skal samarbeide med trøndersk firma:

Disse skal bygge ny E6

 1. Odd Nyberg For 1 uke siden

  Med nytt planfritt kryss øst for Ulsberg, og neste kryss avkjøring for Oppdal, vil nok ny E6 gjennom Oppdal få et kort l... Vis mer Med nytt planfritt kryss øst for Ulsberg, og neste kryss avkjøring for Oppdal, vil nok ny E6 gjennom Oppdal få et kort liv. ( ikke lett å holde 110 km/t gjennom rundkjøringer )

Legg inn kommentar

Gjenåpner «Husa-smuget» for trafikk:

Nå kan du følge Låven-byggingen

 1. Inge Bertil Bruseth For 1 uke siden

  Trist å se! Aunasentret ønsket å stoppe bygginga, med støtte fra flere. Men nå får vi se bygginga minutt for minutt.... Vis mer Trist å se! Aunasentret ønsket å stoppe bygginga, med støtte fra flere. Men nå får vi se bygginga minutt for minutt.

 2. Espen DB Lund For 1 uke siden

  Trist å se. 😪

Legg inn kommentar
Statsråd Jon Georg Dale tar farvel med SJ-sjef Thomas Silbersky etter at statsråden og SJ-ledelsen tok toget til Oppdal i sommer.

Raus bonus fra Staten når SJ overtar Dovrebanen 7. juni:

Gir SJ 40 mill. om startdøgnet går bra

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 2 uker siden

  SJ la vel inn et anbud som var billigere enn andre, og at det skulle bli billigere billetter, hyppigere avganger, bedre ... Vis mer SJ la vel inn et anbud som var billigere enn andre, og at det skulle bli billigere billetter, hyppigere avganger, bedre service osv. Har de som godkjente anbudet innsett at SJ var helt på bærtur, og vil ha ryggdekning for et feilgrep med å sponse de med 40 mill. slik at alt ikke skal spore helt av? Her synes jeg det oser ei vond lukt av korrupsjon.

Legg inn kommentar
Wenche Dahle, Gunnar Grøseth og Trude Gauterud i Grøseth Sport.

Grøseth gir opp sportsbutikken etter 61 års drift:

Utvider – og stenger

 1. Kurt Guldvik For 2 uker siden

  Dette synes jeg er utrolig trist. Oppdal sentrum blir litt fattigere uten Grøseth sport. Gunnar Grøseth er en veldig h... Vis mer Dette synes jeg er utrolig trist. Oppdal sentrum blir litt fattigere uten Grøseth sport. Gunnar Grøseth er en veldig hyggelig mann og handle med. Og vil nok bli savnet av mange. At det er flere hyggelige sportsbutikker i Oppdal er jeg veldig klar over. Men alle butikkene utfyller hverandre på en veldig kundevennlig måte. Vi trenger alle butikker vi kan få på Oppdal. Og vi setter pris på alle også.

Legg inn kommentar

PELSDYROPPGJØRET: Fylkesmannens høringsuttalelse:

Krever erstatningsløft

GREIT TAK: daglig leder i Nasjonalparken næringshage, Tina Selbæk, tar et gravetak for å markere at arbeidet med Innovasjonsbygget er i gang.

Markerte starten på bygging av Innovasjonssenteret:

Se Tina ta første tak

 1. Inge Bertil Bruseth For 3 uker siden

  Stort Nederlag!! Da har alle barna fått leika og kosa seg!

 2. Roy Morken For 3 uker siden

  Kunne kanskje ha ventet til etter Fjell og fårikålfestivalen da?

Legg inn kommentar
Slik blir innovasjonssenteret i sambruksgata sett fra hjørnet mellom Grøseth sport og Husfliden.

Butikksenter krever at Låven-bygging stanses umiddelbart:

«Vil kunne gi uopprettelig skade»

 1. Odd Nyberg For 3 uker siden

  Ingen private ville gått frem slik. Vanskelig å forstå at disse skal klare å tilføre noe annet enn intriger. Burde nok v... Vis mer Ingen private ville gått frem slik. Vanskelig å forstå at disse skal klare å tilføre noe annet enn intriger. Burde nok vært avslått denne søknaden - slik de fleste private mener.

Legg inn kommentar