Nyheter

Pelsdyrfarmer Martin Ishoel og KrF-topp Morten Olsen tok opp erstatningsordningen i dagens møte på Stortinget.

PELSDYROPPGJØRET: Troppet opp på Stortinget igjen:

Legger mer press på partifellene

Statens vegvesen flytter E6 ut av Oppdal sentrum:

Les dagens OPP

 1. Arne Dørum For 32 minutter siden

  Ja, og så da?

 2. Odd Nyberg For 14 timer siden

  E6 kommer nok enda lenger mot sør hvis Nye Veier får bestemme

Legg inn kommentar
Boligfeltet bygger ned denne dyrkamarka sør i Oppdal sentrum.

Bygningsråd kritisk til nytt boligfelt i sentrum:

– Å bygge ned dyrkamark er fy-fy!

 1. Tor Eivind Larsen For 2 dager siden

  De områdene som er godkjent for utbygging i arealplanen bør bygges ut før at det blir aktuelt å behandle nye områder for... Vis mer De områdene som er godkjent for utbygging i arealplanen bør bygges ut før at det blir aktuelt å behandle nye områder for utbygging. Lovlige vedtak om arealbruk er ikke reveserbar, det har fylkesmannen gitt Oppdal kommune klar beskjed om og det må kommunestyret godta. Å bruke områder der infrastrukturen er utbygd er bærekraftig, selv om det er jordbruksareal.

 2. Oddvar Magne Skjørstadmo For 3 dager siden

  Det er nå sikkert også en grunneier inne i bildet her. Om Jorda er ekspropriert, eller det er grunneieren som har søkt o... Vis mer Det er nå sikkert også en grunneier inne i bildet her. Om Jorda er ekspropriert, eller det er grunneieren som har søkt om å få legge ut jorda til boligtomter, så vil vedkommende i begge tilfeller få kompensasjon/inntekt for dette. For det er vel ikke så veldig mange muligheter for den som driver gårdsbruk. For enkelte partier vil ikke at det skal bygges på en liten del av dyrkamarka, og så vil de samme partiene at det ikke skal drives med dyr/kuer, for de forurenser for mye. Skulle nesten tro det at disse partiene vil kutte dyreholdet, og vi skal gå å gnage på gress selv. Eller i allefall at vi skal leve på poteter, gulrøtter, neper, løk, kål, og erter o.l. Da tror i allefall jeg at vi overfører forurensingsproblemet på oss menneskene. Jeg er glad i grønnsaker, men hvis jeg spiser bare det, så blir jeg forferdelig "vindfull". Den bakerste delen av meg ville vel gi fra seg en buldrende lyd dagen lang, og brokrauva ville vel blafre som et flagg på syttende Mai. Og iallefall etter en middag med ertersuppe, så bør vel katta holde seg på avstand.

Legg inn kommentar
Den nye samarbeidsalliansen i Oppdal mellom Venstre, KrF, Sp og SV, er ikke enige om skiløypa på Gjevilvassveien. Her er Venstres Haakon Nordseth (f.v), Morten Olsen (KrF), påtroppende ordfører Geir Arild Espnes (Sp, Ingvill Dalseg (H), Tore Aasheim (SV) og Tor Snøve (Ap) etter oppsummeringen i Radio E6 dagen etter lokalvalget.

GJEVILVASSLØYPA: Politikerne må ta stilling til anke:

Kan ikke sette løypesak på vent

Energiske Staut på scenen i Oppdal kulturhus lørdag kveld.

Staut leverte i storstua:

Dynamittgubber fra Valdres

Årets komite i Oppdal består av: Ola Vollan (f.v), Ingvill Dalseg (leder), Marta Ottvad og Terje Finden som ikke var til stede da bildet ble tatt.

Årets TV-aksjon nærmer seg:

Etterlyser flere bøssebærere