Nyheter

Reporter Morgan Frelsøy både intervjuet og spilte gitar, her med Morten Olsen, Kirsti Mundal, Mette Myran og Erik Håker.

Video Julesangstafetten i Radio E6:

Fikk uventet drahjelp

Gjevilvassveien ble brøytet mandag morgen.

Kommuneledelsen tatt på senga mandag morgen:

Brøytet Gjevilvassveien

  1. jan arve nyberg For 10 timer siden

    Saken i Gjevillvassdalen er et stort varsko/skrekksenario for oss grunneiere og vegeiere. Torvald Storli beskriver det m... Vis mer Saken i Gjevillvassdalen er et stort varsko/skrekksenario for oss grunneiere og vegeiere. Torvald Storli beskriver det meget godt.

  2. Thorvald Storli For 22 timer siden

    Jeg har uttalt meg før i denne saken, så jeg skal fatte meg i korthet: Ett flertall av politikerne er villig til å bruk... Vis mer Jeg har uttalt meg før i denne saken, så jeg skal fatte meg i korthet: Ett flertall av politikerne er villig til å bruke store resurser for att de aller friskeste av oss skal forskånes for å måtte gå på løype lagt på skogbunn. De samme politikerne går i front og legitimerer att folk som liker å gå med vei under snøen fritt kan mobbe innbyggere som lovlig har bygget sin veg med transport som formål. Hvorledes kan tanken å ekspropiere slå inn når vi har 27 km. løype på skogbunn fra Lønset, via Storli til Vassenden. Gjevilvassdalen er ett takknemmelig sted å legge løype, sammenlignet med de bratte steinete liene i Storlidalen. Skiløype trenge ikke fundament, men planering og bortleding av vann. Politikerne burde for lengst stoppet denne galskapen, og heller bevilget noe av de pengene som allerede er brukt til å forberede, tilrettelegge og bearbeide løypetrase utenom veg. Er det nok att dersom mange synes det er fint å gå på andres veg, er det bare å ta seg til rette å overta denne til skiløype. En slik holdning vil jeg tro kun gjelder for andres vei. Til slutt: Det er kun som politiker en får makt og myndighet til å skalte og valte med andres økonomi, uten å personlig være ansvarlig, her er det lett å skjule seg kollektivt bak kommunestyret, formannskap, utvalg. Dette igjen pålegger en å være varsom ved egenkontroll, det er som regel mennesker bak saksnummeret, en bør evne å se så langt som mulig konsekvensene av sine avgjørelser/stemmegivning. Etter min mening, står det svært liten heder å ære bak det enkelte av dere nå utseter noen av våre gode borgere for.

Legg inn kommentar

Debatt

Lars Ole Bjørnbet

Fem pelsdyrbønder går til sak etter nedleggingsforslag:

Derfor saksøker vi staten