Nyheter

Hallvard Storli og Linda-Mai Helmersen Weiseth med ektemannen Rune Weiseth bak, forlater fornøyd kommunestyresalen etter møtet der det ble vedtatt at Lønset skole består.

Sp mener det er «forsvarlig, men ser faremomentene»:

Lønset får ett år

 1. Aud Marie Bøe For 15 minutter siden

  Kan trøste Meslo med at å bevare Lønset oppvekstsenter ikke er unnfallenhet styrt av følelser. Tro det eller ikke, men v... Vis mer Kan trøste Meslo med at å bevare Lønset oppvekstsenter ikke er unnfallenhet styrt av følelser. Tro det eller ikke, men vi foreldrene utenfor sentrumskjernen er også oppgående voksne og foreldre, med utdanninger, livserfaringer som gjør oss i stand til å vite hva som er best for våre barn. Vil faktisk påstå at jeg vet bedre hva som er bra for mine barn, enn Meslo tror er best for mine barn ☺

 2. Sigmund Fostad For 1 time siden

  Og kommunestyreflertallet i everksaka tok samtid bort det økonomiske grunnlaget for å følge opp tidligere lovnader om sk... Vis mer Og kommunestyreflertallet i everksaka tok samtid bort det økonomiske grunnlaget for å følge opp tidligere lovnader om skole og oppvekstsenter ut over 2019. Kondolerer Lønset!

Legg inn kommentar
De hemmelige dokumentene viser hvor mye Oppdal kommune får for halve everket og kraftomsetningen som er solgt til TrønderEnergi

EVERK-SALGET: Politikere reagerer sterkt på everk-lekkasje

Varsler politijakt på aviskilde

Skiløypa på Gjevilvassvegen.

Knapt flertall for regulering av skiløype:

Åpner for bruk av tvang

 1. Sigmund Fostad For 59 minutter siden

  Etter det som beklageligvis allerede har skjedd av feildisponeringer, kan en fortsatt grunnløs rådmannslojalitet bli sær... Vis mer Etter det som beklageligvis allerede har skjedd av feildisponeringer, kan en fortsatt grunnløs rådmannslojalitet bli særdeles dyr for kommunen på mer enn en måte. Skiløyper utenom kjørevegene vil bli en nødvendighet. Hvorfor ikke være litt framtids- og løsningsorientert?

Legg inn kommentar
Ordfører Kirsti Welander refset kommunestyret for lekkasjen som ligger bak forrige ukes oppslag i OPP om everksalget. Welander vurderer anmeldelse.

EVERK-SALGET: Hevder kommunen taper 3 mill. på OPP-artikkel:

Vurderer å anmelde lekkasje

POPULÆRE TRESKJÆRERE: Iver Bjørndalsæter ble uteksaminert fra Hjerleid for 49 år siden sammen med tvillingbror Sigmund, mens Jon (bak) tok treskjærerutdanningen for 50 år siden. Sammen med John Aalbu fra Småbruket (til venstre) holder de utstilling i Galleriet med håndverkersammenslutningen Luggumt fra og med tirsdag.

Luggumt har sommerutstilling i Galleriet:

Feirer femti år med treskjæring

 1. Kristin Austegard For 2 dager siden

  Gratulerer med 50års jubileum.

Legg inn kommentar