Nyheter

Harald og Anne Brit Jære kom i juni over denne jervefamilien på fire uti Storlidalen. I Oppdalsfjellene skal det ikke forekomme jervyngling.

Ordføreropprop til Solberg-regjeringen:

Slår rovdyr-alarm

  1. oddvar magne skjørstadmo For 17 timer siden

    Det må no vårrå læv te å luur på ka de æ som fella dissa politikarain på tenge. Det vart no rent gale ette at de vart så... Vis mer Det må no vårrå læv te å luur på ka de æ som fella dissa politikarain på tenge. Det vart no rent gale ette at de vart så my vinsterfolk i regjeringa. Først så bestemme dem dæ, at dem som driv med pelsdyroppdrett ska bli arbesslaus, å no så ska det vårrå så my rovdyr uti naturen, at det bli ailldeles rålaust å driiv me husdyr på beet. Å folk kanskje slutta me dæ, å bli arbesslaus. Å så ha det værre sokkeravgifta og flyseteavgifta, å my anna rart. E trudd dæ e at dem som va valgt tå folke te å vårra på tenge, ha ei forpliktels, å arbeid for å gjårrå teng bæær for dæm som bor oppi dinna stenrøsa her mot nord. En kan no bærre luur på ka som kjem no viar fram i tid. Kanskje de itt bli læv å fiis hell !

Legg inn kommentar

Kåret rampete martnasvinner med ironiske og morsomme budskap:

Kriger med tråd

  1. Bjørn Johansen For 4 dager siden

    veit itb kolles kultur dokk hi på oppdal æ men æ bli fornerma om nån si ALDER te å bo i orkdal når dem bare virre vilelø... Vis mer veit itb kolles kultur dokk hi på oppdal æ men æ bli fornerma om nån si ALDER te å bo i orkdal når dem bare virre vileløst rundt. å m tanke på den glemte mobbekampanjen så må æ si mæ enig m Siw. men det sjer ut te at det e d samma element på oppdal som her. nån kan færra rundt med tull på skattpæng mens andre itj en gang får medesin. kanskje har han hækkelgjøken løst å ta sæ en tur te orkdaln å skikkaner litt å. så får han nokk litt lompæng tå brørn sin for den verdiskapninga han bidrar med.

  2. Ståle Steel Nyseter For 4 dager siden

    Men hvem sier at de får kalle seg oppdaling? Blir altid rennbygg uansett hvem de slår seg sammen med!

Legg inn kommentar