Nyheter

Forfatter Ola Bjerkås står bak syvende bind av gards- og slektshistorien i Oppdal Fra Vognillan til Auna. Her fra lanseringen av forrige bind i 2012.

Lanserer syvende bind fredag:

– Stor interesse for ny bygdebok

Onsdag ble gapahuken på Kåsrandin brent. Målet er å bygge ny til våren, forteller Jon Strand.

Målet er å sette opp ny til våren:

Brente falleferdig gapahuk

  1. Jon Strand For 2 timer siden

    Kjære Kristoffer! Det er ikkje så enkelt. Nokre få vandrere mangler erfaring. Dei lytter heller ikkje til gode råd og d... Vis mer Kjære Kristoffer! Det er ikkje så enkelt. Nokre få vandrere mangler erfaring. Dei lytter heller ikkje til gode råd og dei overser plakater. Korkje Oppdal turistkontor eller dei eg kjenner "markedsfører" denne ruta som enkel tur. No er slitasjen stor i enkelte områder. Eg vil ikkje lenger sitte med ansvar som prosjektleiar!. Anten må Oppdal kommune på banen eller annan aktør, -skjer ikkje det så plukker vi ned all informasjon, kjettiner og andre installasjoner. Det vil i så fall skje i juni 2018.

  2. Odd Nyberg For 6 timer siden

    Sykkelruter som er krevende på Gran Canari skiltes som stengt for syklister. Da er det juridiske avklart sier de Et f... Vis mer Sykkelruter som er krevende på Gran Canari skiltes som stengt for syklister. Da er det juridiske avklart sier de Et forbudsskilt med bilde av sykkel Rutene opp Aalmannberget er helt topp

Legg inn kommentar
Illustrasjonsfoto

3439 sau og lam kom ikke ned fra beite:

Historisk høyt sautap i Oppdal

  1. Øyvind Nicolaisen For 2 timer siden

    Noen bør straffes

Legg inn kommentar