Nyheter

Prosjektgruppa. Her er Malin Kvam, Anne Lise Fløttum, Børge Nordbø, Heidi P. Carlsson og Kjell Haugland.

Viser frem 500 år gammel bok:

Planlegger historisk utstilling

Daglig leder i Varig Oppdal-Rennebu Gjesidig.

Pengedryss for Gjensidiges kunder:

Deler ut 5 mill. i utbytte

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 16 timer siden

  Jeg har ikke sjekket idag, men for flere år siden, da jeg byttet Forsikrings-selskap, så ville forsikringspremien minus ... Vis mer Jeg har ikke sjekket idag, men for flere år siden, da jeg byttet Forsikrings-selskap, så ville forsikringspremien minus " utbytte", være høyere, enn den forsikringspremien i det selskapet jeg har idag, uten utbytte. Det takket være kundebehandleren vi har her på Oppdal. Vedkommende leter etter rabatter og fordeler for kunden, for at premien er mest mulig gunstig. Når det gjelder alle banker, så er det et annet kapittel. De har en rentepolitikk og gebyrpolitikk, som gjør at de bør gå å legge seg. (skjemmes).

 2. Odd Nyberg For 19 timer siden

  Ville vel vært like greit å fått mindre regninger - uten at bank og forsikring tar inn for mye fra sine kunder. At m... Vis mer Ville vel vært like greit å fått mindre regninger - uten at bank og forsikring tar inn for mye fra sine kunder. At min svigermor må betale 200 kroner for å få hjelp i 5 minutter for å betale 2 regninger sier jo litt, men egner seg nok ikke som reklame.

Legg inn kommentar
Distriktssjef sør i Trøndelag brann og redningstjeneste, Steingrim Falksete står sammen med ambulansesjef, Jon Rokkonesløkk og ser bort på området hvor brannvesenet ønsker å bygge ny stasjon.

Beliggenheten viktig for forebyggingen, mener brannleder:

Åpner for flytting

 1. Roald brandtzæg For 2 dager siden

  Ta hensyn til grøntarealet som vil bli gull verdt i fremtiden. Ta også vare på trafikksikkerheten.

 2. Steingrim Falksete For 3 dager siden

  Undertegnede synes det er uheldig når Opp skriver at TBRT og leder distrikt sør er åpen for å flytte beliggenhet til ny ... Vis mer Undertegnede synes det er uheldig når Opp skriver at TBRT og leder distrikt sør er åpen for å flytte beliggenhet til ny brannstasjon. Overskrift og innhold henger ikke sammen i fredagens reportasje. TBRT er tydelig på at nærhet til politi, ambulanse og legesenter er mest hensiktsmessig for godt samarbeid. Det gagner Oppdals lokalbefolkning. Også nærhet til skole og idrettsanlegg ser vi på som en fordel. Kort vei til kommunale virksomheter vil trygge barn og unge. Vi fraviker ikke tidligere vedtatte plassering og går for «Klokkesvingen»/ Inge Krokanns veg.

Legg inn kommentar
Illustrasjonsfoto.

Nedbørsrikt døgn i Oppdal:

Våteste døgnet på et år