Nyheter

Løypene ved Skaret.

Nysnøen kan utvide skisesongen:

- Berger skiføret til 17. mai

 1. Profilbildet til Svein Asphaug Dørum

  Svein Asphaug Dørum For 2 timer siden

  Bare en liten korrigering: Vi har ingen konkrete planer om å brøyte opp veien foreløpig. Gjevilvassveien SA

Legg inn kommentar
Illustrasjonsbilde

Ingen personer ble skadet:

Kjørte på hjort i Drivdalen

Harald Halmøy (bak) og Oppdal spekemat er en av 80 kreditorer som taper penger på de økonomiske problemene i Mathallen i Trondheim.

Oppdal spekemat blant kreditorene:

Taper på mathall-trøbbel

 1. Odd Nyberg For 1 dag siden

  Aviser har vel momsfritak for å klare seg. Såpass arbeidskrevende at ALT matsalg burde hatt laveste mva-sats. Hvor lo... vis mer Aviser har vel momsfritak for å klare seg. Såpass arbeidskrevende at ALT matsalg burde hatt laveste mva-sats. Hvor logisk er det at bensinstasjonsmat skal avgiftsbelegges mindre ???? Sjekk Sverige sitt system. Synd vi ikke har våkne politikere som forstår dette.

Legg inn kommentar
Toril Dullum Lund er hovedperson i den nye reklamevideoen fra Nerskogen Landhandel.

Video Fronter ny TV-reklame:

Nerskogens reklamejoker

ILLUSTRERER ELENDIGHETEN: Her har Tov Lånke og Simon By brukt en planke for å vise hvor ille det står til.

Bildelene ligger strødd langs Nerskogsvegen:

Nå aksjonerer innbyggerne

 1. Profilbildet til Erling Borthen

  Erling Borthen For 2 dager siden

  Nerskogvegen har vært superelendig i mange år !!! Og politikere og veimyndigheter neglisjerer situasjonen fullstendig .... vis mer Nerskogvegen har vært superelendig i mange år !!! Og politikere og veimyndigheter neglisjerer situasjonen fullstendig .... den gode begrunnelsen er at dette koster for mange penger. Ja, det blir nok billigere å vente noen år til ??? Næringsliv og hyttebeboere blir de skadelidende. Bilen min har hatt kjøreforbud på veien i 3 år nå !! og det fortsetter ....

Legg inn kommentar

Mange tusen i påskefjellet; OPP har forsøkt å telle:

Les dagens OPP

 1. Profilbildet til Per Roar Bekken

  Per Roar Bekken For 3 dager siden

  Tallet på 1200, som flere kunne bekrefte ut fra turboka på toppen, var veldig høyt. For høyt viser det seg. Halvor Bakk ... vis mer Tallet på 1200, som flere kunne bekrefte ut fra turboka på toppen, var veldig høyt. For høyt viser det seg. Halvor Bakk har sjekket boka og forteller følgende til OPP: "Jeg talte sider i boka, og det var skrevet ca 12 sider med 30 linjer. Ved nærmere sjekk så jeg årsaken, fra nr 3099 var neste tall 4000.» Altå var det ca 360 på toppen langfredag - det er fortsatt bra med folk på en fjelltopp på én dag. Når det gjelder totalsummen på 13.000 personer på ski langfredag, tror vi fortsatt vi ikke har tatt i for mye i dagens OPP. Vi har beregnet et snitt på tre personer per parkert bil på utfartsstedene, kanskje det er høyere. Og alle de som går ut i løypene fra egen hytte eller bolig er ikke inkludert.

 2. Profilbildet til Arne Røyset

  Arne Røyset For 3 dager siden

  Jeg tviler på tallene om 1200 på storhornet. Hvordan har dere kommet fram til dem? Jeg spør her siden jeg ikke har tilg... vis mer Jeg tviler på tallene om 1200 på storhornet. Hvordan har dere kommet fram til dem? Jeg spør her siden jeg ikke har tilgang til papirutgaven. 1200 høres urealistisk ut. Hvis alle skrev segf inn i boka på toppen, ville det bli 60 sider hvis det er 20 per side. Hvis en skriver seg inn per minutt, vil det ta 20 timer.

Legg inn kommentar