Nyheter

.

REDNINGSAKSJON PÅ GJEVILVATNET: En reddet seg i land, en havnet under båten:

– Driver livredning etter kantring

Dettbattlederne Elisabeth Skarrud, NRK og OPP-redaktør Per Roar Bekken sammen med ett av panelene: Tor Olav Naalsund, MDG, Jan Arve Nyberg, Rennebu Høyre, Haakon Nordseth, Oppdal Venstre og Tore Aasheim, Oppsal SV.

LOKALVALGET: Bred enighet om endringer i hyttenæringa:

Krever grønt skifte

John Vammervold og Hege Mellem fikk pris for Lady Dala pizzeria på Stølgjerdet i Åmotsdalen.

Lady Dala-duo gir seg etter høstsesongen:

Derfor legger de ned pizzeriaen

 1. Inge Bertil Bruseth For 3 dager siden

  Uten alkoholservering har besøket vært under halvparten, alkoholen har tiltrekkende kraft.

 2. Hege Mellem For 4 dager siden

  Enig med deg Odd!

Legg inn kommentar
PÅ HJERKINN: Miljøvernminister Ola Elvestuen og varaordfører Ingvill Dalseg så over til Veslliesetra da de var på Viewpoint Snøhetta i fjor høst.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Presset på internt i regjeringen

– Tror setrene er berget

«VENSTREHÅNDSARBEID»: Miljøvernminister Ola Elvestuen (V) avventer seterrivingen på Dovrefjell på grunn av uro; Bengt Fasteraune kaller rivingsvedtaket venstrehåndsarbeid.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Fasteraune tror setrene er berget

Elvestuen snur, utsetter riving

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 4 dager siden

  Vedtak om riving gjelder vel inntil det blir vedtak om ikke å rive setrene. Så når alt virvaret har roet seg, så er de v... Vis mer Vedtak om riving gjelder vel inntil det blir vedtak om ikke å rive setrene. Så når alt virvaret har roet seg, så er de vel igang igjen i det stille. Seterhusa skal vel ned, basta.

 2. Lars Vognild For 5 dager siden

  En venstrepolitiker på nasjonalt plan som endelig tok til fornuften når protestene ble store nok! I motsetning til lokal... Vis mer En venstrepolitiker på nasjonalt plan som endelig tok til fornuften når protestene ble store nok! I motsetning til lokallaget her i bygda, som enstemmig trumfet igjennom salg av Oppdal Everk, og sørget for flertall. Og det på tross av store protester om morgenen den dagen avgjørelsen falt, og med atskillig mer tyngde målt i tonn i forhold til dagens protestaksjon! To forskjellige saker riktig nok, og at skylda for utfallet i everksaken kan fordeles på flere, men det er vel snart kommunevalg!

Legg inn kommentar
Rundt hundre personer var møtt opp ved Snøheimbommen i morgentimene mandag.

DOVREFJELL-OPPRØRET: Kan bli stoppet i tolvte time:

– River folk i sjelen

 1. Arne Dørum For 5 dager siden

  Ole Elvestuen er ingen hvem som helst. I 2014 fikk en nyoppdaga snylteveps navnet " Aphelinus elvestuensis" Dette var en... Vis mer Ole Elvestuen er ingen hvem som helst. I 2014 fikk en nyoppdaga snylteveps navnet " Aphelinus elvestuensis" Dette var en såkalt æresbevisning - kanskje den eneste Ole får. Hvi du ikke tror at en snylteveps kan vårrå oppkalla etter en politiker - Bare sjekk på Wikipedia.

Legg inn kommentar