Nyheter

Moskus

Stammen er for stor, mener myndighetene:

Vil skyte 20 moskus i vinter

 1. Arne Løland For 20 timer siden

  Hvis en vil redusere sykdoms utfordringene, hva da med utfordringene rundt dette med saltstein til sau ? Det er jo bevis... Vis mer Hvis en vil redusere sykdoms utfordringene, hva da med utfordringene rundt dette med saltstein til sau ? Det er jo bevist at lungebetennelse smitter via sau. Hvis løsningen er å skyte moskus så kan en nok en gang stille spørsmål rundt forvaltningen av moskus. Det er helt greit å ha stammen under kontroll, men da bør en og legge til rette for at de som blir igjen skal klare seg greit.

Legg inn kommentar

Trident Juncture: I dag passerer de første kolonnene Oppdal:

Nå øker den militære trafikken

Oversvømmelse i Storlidalen:

– Har aldri sett elva større

Debatt

Tore Aasheim
Slik ser Siva for seg «Låven» bygd på de to smale sentrumstomtene.

SV-topp sier ja til innovasjonssenter - med forbehold:

Stiller tre krav for Låven i sentrum

 1. Arnt Thyve For 1 dag siden

  De som vil oppleve et sjarmerende sentrum bør nok ta turen til Røros... Dette bygget er lite estetisk. Ikke at det derme... Vis mer De som vil oppleve et sjarmerende sentrum bør nok ta turen til Røros... Dette bygget er lite estetisk. Ikke at det dermed stikker seg nevneverdig ut fra de andre byggene i sentrum...

 2. Inge Bertil Bruseth For 2 dager siden

  Ja til SIVA-bygget!! Da kan du ikke sitte der og slappe av,da er den plassen opptatt.

Legg inn kommentar
Det meste av Oppdal sentrum ville havnet under vann ved både en 200 års- og en 1000-årsflom, viser den nye flomfarevurderingen fra Norconsult. Brannstasjonen er tegnet inn med to alternativ, det ene i Vikaveien som politikerne har gått bort fra, men som går klar for flom, og ved Sagtunet der detaljplanleggingen nå er igangsatt.

Ny flomkartlegging for Oppdal:

Legger sentrum under vann

 1. Harald Kr. Jære For 2 dager siden

  Skrekkscenario: Ekstrem varme og regn som under "Storofsen" i 1789, og under storflaumen i Driva i 1932, - mye snø i Ålm... Vis mer Skrekkscenario: Ekstrem varme og regn som under "Storofsen" i 1789, og under storflaumen i Driva i 1932, - mye snø i Ålmdalen og Unndalen som smelter, og sørperas som demmer opp sjøer som bryter ut. Slike ekstreme hendelser hadde vi i Storlidalen i 1883 (skybrudd) og senest i vår (sørperas) i Springtverråa.

Legg inn kommentar
Martin Sesaker under lørdagens kamp mot Slovenia.

Slo Slovenia 6-2:

– Vi hadde god kontroll

Illustrasjonsfoto

Fra politiloggen:

Fikk ubuden gjest på døra

VIL AVLE FRAM KJÆLEREV: Joakim Nilsen ønsker å avle fram sølvrev som kjæledyr.

Forsvarte seg selv i tingretten:

Dømt etter salg av kjælerever

 1. oddvar magne skjørstadmo For 18 timer siden

  Den typen rev som er avbildet, er i dommen å betrakte som "vilt". Den type rev som jeg vet om, som er å betrakte som "vi... Vis mer Den typen rev som er avbildet, er i dommen å betrakte som "vilt". Den type rev som jeg vet om, som er å betrakte som "vilt", og som lever i naturen, er rødrev og fjellrev. Den type rev som er avbildet, er avlet og vokst opp i fangenskap, og hører ikke hjemme som vilt i naturen.

Legg inn kommentar