Politikk

Distriktssjef sør i Trøndelag brann og redningstjeneste, Steingrim Falksete står sammen med ambulansesjef, Jon Rokkonesløkk og ser bort på området hvor brannvesenet ønsker å bygge ny stasjon.

Beliggenheten viktig for forebyggingen, mener brannleder:

Åpner for flytting

 1. Roald brandtzæg For 2 dager siden

  Ta hensyn til grøntarealet som vil bli gull verdt i fremtiden. Ta også vare på trafikksikkerheten.

 2. Steingrim Falksete For 3 dager siden

  Undertegnede synes det er uheldig når Opp skriver at TBRT og leder distrikt sør er åpen for å flytte beliggenhet til ny ... Vis mer Undertegnede synes det er uheldig når Opp skriver at TBRT og leder distrikt sør er åpen for å flytte beliggenhet til ny brannstasjon. Overskrift og innhold henger ikke sammen i fredagens reportasje. TBRT er tydelig på at nærhet til politi, ambulanse og legesenter er mest hensiktsmessig for godt samarbeid. Det gagner Oppdals lokalbefolkning. Også nærhet til skole og idrettsanlegg ser vi på som en fordel. Kort vei til kommunale virksomheter vil trygge barn og unge. Vi fraviker ikke tidligere vedtatte plassering og går for «Klokkesvingen»/ Inge Krokanns veg.

Legg inn kommentar
Fem av Aps representanter gikk mot sin egen ordfører og ville utsette everksaken til etter sommeren.

Trolig flertall for salg:

Ingen utsettelse av everksaken

 1. Stein Løkken For 6 dager siden

  E-verk er evighetsmaskiner, og vil gi kommunen gode inntekter i all tid. Eierskapet bør fortsatt være i kommunens eie.

 2. Lars Vognild For 7 dager siden

  Nå er vel utsettelse for sent uansett, men jeg mener innstendig at det nå må stemmes MOT salg! Everket må ikke selges nå... Vis mer Nå er vel utsettelse for sent uansett, men jeg mener innstendig at det nå må stemmes MOT salg! Everket må ikke selges nå, og vil garantert være salgbart i framtida hvis et flertall av oss som velger deres etterfølgere mener det er riktig!

Legg inn kommentar
Konsernsjef i TrønderEnergi Ståle Gjersvold (midten), sammen med ordfører Kirsti Welander og styreleder i Oppdal Everk, Torkil Leinum.

EVERK-SALG: Ekspert til OPP før skjebnedagen:

- Mulig å få mer for everket

 1. Kurt Guldvik For 1 uke siden

  Tror virkelig ordføreren at TrønderEnergi kommer med dette budet,for og være snill? Eller er det slik at TrønderEnergi ... Vis mer Tror virkelig ordføreren at TrønderEnergi kommer med dette budet,for og være snill? Eller er det slik at TrønderEnergi ser et potensial deler av Oppdal Kommune ikke ser? Energi og evighetsinntekter vil være gull verdt for fremtiden. Både for bygda/idrettslag osv. Og ikke minst for oss forbrukerne i Oppdal.Kommune kassa vil faktisk være avhengig av eierskap i Oppdal Everk i fremtiden. Den vil gi faste og forutsigbare inntekter hvert eneste år. Vær så snill.Ikke selg.

Legg inn kommentar
Tidligere Ap-ordfører i Oppdal, Ola Røtvei, ber politikerne la neste kommunestyre avgjøre salg av everket.

EVERK-SALG: Både ONF og tidligere ordfører advarer:

– Legges på profittens alter

Rune Hindseth (nærmest) er pelsdyroppdretter i Oppdal, og fulgte den fem timer lange debatten i Stortinget fra galleriet.

PELSDYROPPGJØRET: Pelsdyralslaget etter nedleggingsvedtaket i natt:

– Folk sitter og gråter

Marit Arnstad (Sp)

PELSDYROPPGJØRET: Tøffe angrep i fem timer lang pelsdyrdebatt:

– Hyllet de som fikk dødsstøtet

KrFs gruppeleder i fylkestinget i Trøndelag, Åste Marie Lindau (t.v) og fylkestingskollega og sentralstyremedlem i KrF, Karin Bjørkhaug ser på Bollestads pelsdyruttalelse. Lindau håper noen av partiets representanter bryter med forslaget fra sin egen regjering.

PELSDYROPPGJØRET: KrF-topper innrømmer at erstatningen er urettferdig:

Håper partikolleger bryter ut