Politikk

12 veteraner var til stede 17. mai for å motta medalje. Nå lover kommunen bedre oppfølging av soldat-veteranene.

Utarbeider egen veteranplan:

Gir eks-soldater bedre hjelp

Det skal settes opp midtrabatter i dette krysset, og veien inn mot Nyvegen skal kurves ut for å lede trafikken inn der og ikke inn mot torget.

Dropper rundkjøring ved Grillkroa:

Dette krysset skal utbedres

 1. Odd Nyberg For 5 dager siden

  Supert 👍, men Statens Vegvesen burde lytte til forslaget om å åpne opp for biltrafikk mellom p-plassene for Aunasenteret... vis mer Supert 👍, men Statens Vegvesen burde lytte til forslaget om å åpne opp for biltrafikk mellom p-plassene for Aunasenteret og Domus. Der trengs en mye mindre rundkjøring fordi der vil bli småbiler for det meste 🚗. Statens Vegvesen kan også ta feil.....

Legg inn kommentar
Tidligere næringskonsulent Bård Jystad mener kunnskapsgrunnlaget for en grensejustering mellom Oppdal og Rennebu inneholder store mangler.

INNSET-FLYTTING: Regnet kun på inntektstap, ikke kostnadskutt:

- Et bestillingsverk

 1. Odd Nyberg For 1 uke siden

  Overraskende hvis avisene overraskes av dette da..

Legg inn kommentar
Traktorer pyntet med norske flagg preget 17. maitoget i Oppdal. i går. I dag ruller traktorene igjen, denne gangen for å markere misnøye mot statens tilbud i jordbruksforhandlingene.

Stor misnøye etter forhandlingsbrudd:

Varsler traktoraksjon

 1. Profilbildet til Olav Lien

  Olav Lien For 2 uker siden

  Ivar Horgmo har helt rett i det han skriver.

 2. Profilbildet til Ivar Horvli

  Ivar Horvli For 2 uker siden

  Stå på! Vi har råd til å betale meir for maten enn vi gjer i dag; aldri har mindre del av inntekta vår gått til mat! No... vis mer Stå på! Vi har råd til å betale meir for maten enn vi gjer i dag; aldri har mindre del av inntekta vår gått til mat! Norsk mat er tryggare enn importert, og vi treng matproduksjon her i landet både for å ha levande bygder og for å vere budde på dårlegare tider om dei skulle kome.

Legg inn kommentar
Arne Braut (Sp) er med i arbeidsgruppen med Kirsti Welander og varaordfører Ingvill Dalseg for å få flere togavganger til Oppdal.

Etterlyser politisk vilje for å få flere togavganger:

-Trenger ikke flere utredninger

 1. Odd Nyberg For 2 uker siden

  Hvis Dere sjekker utviklingen for flytrafikken mellom Røros og Oslo vil tallet 25 % økning komme opp. Hvis Oppdal fikk ... vis mer Hvis Dere sjekker utviklingen for flytrafikken mellom Røros og Oslo vil tallet 25 % økning komme opp. Hvis Oppdal fikk et morgenfly til Oslo, med retur på kveld, ville vi sett samme utvikling her også. Ikke mange som gidder å bruke 2 dager på reise for en tur fra Østlandet til Trøndelag. Livet er for kort til å sitte på et tog så lenge. Slå sammen alle kommuner i området, og sats på fly. Da blir også Ola med 👍 Sjekk Facebook profil til Gudmund Rognes som er Lufthavnsjef Røros.

Legg inn kommentar
Sveinung Eithun presenterte Innsetinnbygernes plan om å bryte ut overfor ordfører Ola Øie samme dag som kommunestyret vedtok å legge ned Innset skole. - Jeg tar saken på største alvor, sa Øie til OPP.

Mister 29,3 mill. i inntekter med Innset-flytting:

Øie: - Dramatisk for Rennebu

 1. Odd Nyberg For 3 uker siden

  Ingen overraskelse. Å unngå nettopp de besparelsene som du påpeker er jo hele poenget med å si nei til sammenslåing. Ned... vis mer Ingen overraskelse. Å unngå nettopp de besparelsene som du påpeker er jo hele poenget med å si nei til sammenslåing. Nedbemanning er uaktuelt - om det så blir bare offentlig ansatte i hele kommunen !

 2. Profilbildet til Bård Jystad

  Bård Jystad For 3 uker siden

  Kan ikke se at Plankontorets utredning beskriver kostnadssiden. 30 mill. i reduserte inntekter er omtalt, men færre innb... vis mer Kan ikke se at Plankontorets utredning beskriver kostnadssiden. 30 mill. i reduserte inntekter er omtalt, men færre innbyggere/brukere, elever, eldre, veier osv. må nødvendigvis ogå føre til lavere bemanning og reduserte kostnader. Kan ikke se at det er med i regnestykket?

Legg inn kommentar
RETT I STRUPEN: Sivert Bjørnstad (Frp) hamret løs mot kommunene som har eiendomsskatt.

Video Sivert Bjørnstad (Frp) med angrep på Fremskrittspartiets landsmøte:

Kalte Welander(Ap) arrogant

 1. Odd Nyberg For 3 uker siden

  Kommunene ønsker å hjelpe næringslivet. Sier de i alle kommuner.... Hvorfor er da satsen dobbel ? Må jo eie for å dri... vis mer Kommunene ønsker å hjelpe næringslivet. Sier de i alle kommuner.... Hvorfor er da satsen dobbel ? Må jo eie for å drive næring 😳

Legg inn kommentar
Arne Braut (Sp) er med i arbeidsgruppen med Kirsti Welander og varaordfører Ingvill Dalseg for å få flere togavganger til Oppdal.

To-timersavganger koster 830 millioner:

Øker trykket for flere tog

 1. Odd Nyberg For 4 uker siden

  Dere nevner tallet 830 millioner. Hvis tallet deles på økningen i antall reisende vil det gi et innblikk i billettprise... vis mer Dere nevner tallet 830 millioner. Hvis tallet deles på økningen i antall reisende vil det gi et innblikk i billettprisen. Husk at Norge nå går med underskudd, så antall billetter solgt er viktig. Elbilene er vel like grønne som toget !

Legg inn kommentar