Sport

Ørjan Hage smiler fornøyd etter feltskytingen i Evje.

Slik har de lokale prestert på Landsskytterstevnet:

Ørjan skyter feltfinale

 1. Asbjørn Liberg For 3 uker siden

  Dette er rett og slett enormt

Legg inn kommentar
55 KILOMETER: Ellen Hanche-Olsen fra Oppdal sykkelklubb og de øvrige i pulje P3 startet ut i løypa rett før klokka halv tolv.

2000 ryttere i 2010, 50 påmeldte på Sykkelenern i dag:

– Vi er lei oss for avlysingen

 1. Marie Langseth For 3 uker siden

  Helt enig med Nyberg, for meg mosjons sykkelist ble enden for mye utfordring. Med så mye terreng og krevende stier har j... Vis mer Helt enig med Nyberg, for meg mosjons sykkelist ble enden for mye utfordring. Med så mye terreng og krevende stier har jeg ikke noe der og gjøre. Kom tilbake til start, da kommer jeg tilbake og.

 2. Odd Nyberg For 3 uker siden

  Ikke lurt å endre mye på noe som fungerer. Kun små finjusteringer for å optimalisere er min erfaring. Traseen i 2011 v... Vis mer Ikke lurt å endre mye på noe som fungerer. Kun små finjusteringer for å optimalisere er min erfaring. Traseen i 2011 var fantastisk. Tipper at 99,99 % av alle verdens syklister sykler på veger av ymse slag. Ikke terreng. En fin sykkelsti over fjellpartiet ved Elgsjøen var det eneste som manglet for å fått 3000 påmeldte. Ikke alle som liker å velte/ta salto/ gå på trynet/myrbading osv 😅 En egen klasse med elsykler ville blitt populært.

Legg inn kommentar
Elias Røsten jubler etter å ha vunnet

Dana Cup: Gutter 16 tok seg til A-sluttspill:

– Deilig å vinne krigen

Fredrik Berg Forren (18) skjøt seg til to NM-titler og to sølv under junior-NM i feltskyting i Buskerud.

Forsvarte NM-gullet i feltskyting:

Ble dobbelt norgesmester!

 1. Asbjørn Liberg For 1 måned siden

  Dette er stort. Gratulerer

Legg inn kommentar
Rulleskiløypa i Kåsen asfalterer. Her er maskinene på vei inn mot standplass.

Etterlengtet asfalt-oppgradering i Kåsen:

Her ruller de ut skiløypa!

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 1 måned siden

  Dette må da bare bli helt konge, for å trene på både med rulleski og på snø. Det var en helt annen standard på det jeg v... Vis mer Dette må da bare bli helt konge, for å trene på både med rulleski og på snø. Det var en helt annen standard på det jeg var med på, da vi ryddet lysløype med hakke, spett, spade og øks, rundt idrettsbanen og sentralskoleanlegget på 60-tallet. Får også håpe at det blir satt opp barrierer, slik at det ikke blir sladdkjøring med bil der. Det har allerede vært noen å sladdet opp dype spor i en nygruset parkeringplass ved curlinghallen.

Legg inn kommentar