Kurs i fermentering

21. september 2019 kl. 11:00 — 14:00
Drivdalen oppvekstsenter

Kurs i fermentering 21. september kl 11-14.

Fermenterte grønnsaker er godt for magen, gir nye smaker og tar vare på maten gjennom vinteren.

Bli med på kurs i fermentering!

Her får du muligheten til å lære hvordan man konserverer høstens råvarer på en sunn og sikker måte gjennom vinteren!

Kurset er delt i en teoretisk og en praktisk del hvor alle lager sauerkraut, kimchi og andre fermenterte grønnsaker.

Råvarer, kurskompendium og oppskrifter er inkludert.

Kurset holdes på Drivdalen oppvekstsenter.

Kursholder: Andreas Dønåsen, fysioterapeut og kostholdsrådgiver: www.paleoterapeuten.no

Pris: Kr 250,- for medl / kr 500,- for ikke-medl.

Påmelding: randimel@oppdal.com innen 12.sept.

Arrangør: Oppdal Hagelag