Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Siste nytt fra næringslivet i Oppdal

Kari Toftaker (t.v.) sammen med geolog Halgeir Dahle, sunnndalsordfører Ståle Refstie og seksjonsleder Torgeir Bye i Statens vegvesen under møtet i Gråura sist torsdag.

Ap-ordfører vil forsterke Sp-krav:

Krever strakstiltak i Gråura

 1. John Torve For 2 timer siden

  Rassikring er en nødvendighet her, men tunnel må være løsningen på sikt. Salting gjennom hele vinteren er ikke bra hver... Vis mer Rassikring er en nødvendighet her, men tunnel må være løsningen på sikt. Salting gjennom hele vinteren er ikke bra hverken for naturen eller bilene. Store trafikkproblemer unngås. Nestenulykker og ulykker skjer hver vinter. Tunnel er gjennomførbart etter dagens krav til tunnelbygging.

 2. Martin Almskår For 13 timer siden

  Tunnel kan vel være et alternativ??

Legg inn kommentar

Starter ny ekspressbuss til byen og Værnes i februar:

Nå kommer flybussen!

 1. Erik Skjøtskift For 6 dager siden

  Merkelig at bevilgende my ndigheter ikke kommuniserer med klokka når konsesjoner og tilskudd fordeles. Målet om avgang h... Vis mer Merkelig at bevilgende my ndigheter ikke kommuniserer med klokka når konsesjoner og tilskudd fordeles. Målet om avgang hver andre time kunne nesten vært mulig om det ble slutt på å kjøre parallelt..

 2. Berit Moxness For 7 dager siden

  Hva er vitsen når bussene går parallelt med toget?

Legg inn kommentar
SER IKKE STASJONEN: Både Oppdal stasjon og Bergljot-statuen blir borte i disen. Her fra gangveien ved Domus.

Beklager at sentrum er innhyllet i frostrøyk:

Derfor er Oppdal Beijing nå

 1. Rasmus Van Damme Anti For 2 uker siden

  Enig med naboen min ang. snølegging i forholdt til snowcross

 2. Martin Almskår For 2 uker siden

  Jaggu glad jeg solgte huset i Kremleveien (Y)

Legg inn kommentar
Illustrasjonsfoto

3439 sau og lam kom ikke ned fra beite:

Historisk høyt sautap i Oppdal

 1. Øyvind Nicolaisen For 3 uker siden

  Noen bør straffes

Legg inn kommentar
Løypene ved Skaret.

Halvmeter med snø ved Skaret:

Her blir det flotte skiforhold!

Fine forhold og mye folk i bakken på åpningsdagen i fjor høst.

Oppdal Skisenter svikter på mat- og barnetilbud:

Faller ytterligere på alpinranking

 1. Odd Nyberg For 3 uker siden

  La oss se på serveringsbiten: Der er et sett med regler fra Mattilsynet, Arbeidsmiljøloven, Skatteetaten, Kommunen osv.... Vis mer La oss se på serveringsbiten: Der er et sett med regler fra Mattilsynet, Arbeidsmiljøloven, Skatteetaten, Kommunen osv. Har selv prøvd dettte, og synes noen fra disse etatene selv kan vise hvordan dette skal gjøres. Med reformer som effetiviserer burde en fra hver av disse etatene inkl bank bli et uslåelig lag med gode overskudd. Slutt med idiotiske tilskudd, og se heller på forutsetningene for langsiktig drift med overskudd for de som satser egne penger !

 2. Knut J Solvang For 3 uker siden

  sjer det nåkka nytt i bakkan for tia, unntatt forbedra snøanlegg? hadde jo flotte halfpiper før, har vel vært borte le... Vis mer sjer det nåkka nytt i bakkan for tia, unntatt forbedra snøanlegg? hadde jo flotte halfpiper før, har vel vært borte lenge. afterskiplassene er for små og utdatert, og mangler uteplasser i bygda. For å trekke folk hit, må det satses, oppgraderes. oKmme med noe nytt og spennende. har jo de beste bakkene i landet, men hjelper ikke når det er kjedelig i bakken, og elendig mat. folk vil ha hele pakken, ikke bare noen timer i bakken. Og Øyvind N., kåringa der har ingenting med krangling å gjøre, men kvaliteten på anleggene..

Legg inn kommentar
Håkerekspressen med Oppdal kirke i forgrunnen.

Rådmannen mener kirka ikke vil få fuktskader:

Sier ja til snøkanoner ved kirka

 1. Harald Kr. Jære For 4 uker siden

  Nedgravde drensrør vil vel ikke ha særlig effekt i smelteperioden, særlig med tele i jorda. Da må det heller bli snakk o... Vis mer Nedgravde drensrør vil vel ikke ha særlig effekt i smelteperioden, særlig med tele i jorda. Da må det heller bli snakk om en åpengrøft like nedenfor heisen til avskjæring av smeltevannet.

 2. Hege Fjøsne For 4 uker siden

  Enkelte får lov til alt i denne kommunen! Samtidig som de stikker kjepper i hjulene når jeg ville bygge fjøs på min ege... Vis mer Enkelte får lov til alt i denne kommunen! Samtidig som de stikker kjepper i hjulene når jeg ville bygge fjøs på min egen gård... De forskningsrapportene kunne jo vært intr.å sett,de har iallefall ikke brukt Hovden som grunnlag for å lage dem.Og drenering er fullstendig fraværende i Hovden.Viljen til å drenere er heller ikke til stede til tross for at det står i en kontrakt.Så å gi tillatelse til snøkanoner og skyve ansvaret for dreneringen over på grunneierne er jo en lettvint løsning for kommunen.Den avtalen en grunneier får med heisen,er ikke verdt papiret den er skrevet på.Vår ordfører som hevdet heisen er så god på infrastruktur bør lære seg betydningen av ord hun bruker og konsekvenser det får for grunneiere at de skal la enkelte få ture fram her i bygda.Men det var som forventet at det gikk igjennom!

Legg inn kommentar