Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse

Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Siste nytt fra næringslivet i Oppdal

Det var valfart til Storlidalen som dette bildet til Hanne Løvrød Granheim viser - delt på Instagram under #hjertetioppdal.

Ny maskin fikset nytråkka skiløyper:

Påskestemning i Storlidalen!

 1. Oddvar Magne Skjørstadmo For 24 timer siden

  Dette her er vel en god kandidat i konkurransen om å bli valgt til årets Oppdaling ?

Legg inn kommentar
Daglig leder for HUNT forskningssenter, Steinar Krokstad.

Den store Hunt-undersøkelsen trenger flere svar:

Skjerpings, Oppdal!

 1. John Anders Moene For 2 dager siden

  Alle innbyggere over 18 år skal svare…??? I min melding står det ikke at man SKAL svare… det er vel ikke helt i henhold... Vis mer Alle innbyggere over 18 år skal svare…??? I min melding står det ikke at man SKAL svare… det er vel ikke helt i henhold å kreve at man SKAL svare? Til orientering så har jeg svart.. om noen skulle lure på det….

 2. Carl S. Bjurstedt For 5 dager siden

  Tok den på telefonen. Null tekniske problem. (Men det Rune Weiseth beskriver er ikke uvanlig med den typen undersøkelser... Vis mer Tok den på telefonen. Null tekniske problem. (Men det Rune Weiseth beskriver er ikke uvanlig med den typen undersøkelser på nett, dessverre)

Legg inn kommentar
Daglig leder, Rune Nilsen, ved The Hill har travle dager på topprestauranten.

Godt besøk på The Hill:

Stekte 125 pizzaer på én dag!

Byggekamera.no følger utbyggingen av Låven fra taket av Quality Skifer Hotel. Naboen som eier Sentrumsbygget bak Mølla vil stoppe byggingen. De eier også tomta som går østover til og med sentrumsgata.

Må avstå areal til bygging av innovasjonssenteret:

Ny nabo vil stanse Låven

 1. Per Atle Hansen For 1 måned siden

  Fårikål festivalen er over. Den var kjempebra. Utenfor Domus ble det store serveringsteltet satt opp. Det okkuperte nest... Vis mer Fårikål festivalen er over. Den var kjempebra. Utenfor Domus ble det store serveringsteltet satt opp. Det okkuperte nesten hele parkeringsplassen foran Domus. Hadde «låven tomta» som politikerne ikke enda har skjønt skulle vært sentrumstorget, skulle teltet og salgsboder stått der, og vi hadde hatt 50-100 ekstra parkeringsplasser på dager med stor trafikk. Oppdal har med dette mistet et viktig semtrumstorg.

 2. Inge Bertil Bruseth For 1 måned siden

  Rop i skogen så får du svar.

Legg inn kommentar