Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Siste nytt fra næringslivet i Oppdal

Slik ser Siva for seg «Låven» bygd på de to smale sentrumstomtene.

Siva må løse parkeringsfloke, krever rådmannen:

«Et spennende signalbygg»

 1. oddvar magne skjørstadmo For 1 uke siden

  Å plassere innovasjonsbygget i sin nåværende planlagte form og utseende, på Oppdals kanskje fineste og mest attraktive t... Vis mer Å plassere innovasjonsbygget i sin nåværende planlagte form og utseende, på Oppdals kanskje fineste og mest attraktive tomt etter Spekematen, vil gjøre at alle tilreisende som får se dette, vil få kink i nakken. Bygget må i tilfelle planlegges på nytt, for å tilpasse form og utseende , så det passer tomta og annen bebyggelse i området. Fram i tid , så tror jeg heller Spekematbygget blir ombygd til leiligheter.

 2. Martin Almskår For 1 uke siden

  Det sa jeg å for mange uker siden i en artikkel her Arne, beste tomta i byen !!!

Legg inn kommentar
Slik ser Siva for seg «Låven» bygd på de to smale sentrumstomtene.

Aunasenterets advokat med brev til kommunen:

– Dette kan ikke bygges

 1. Geir Sæther For 1 uke siden

  Dette bygget har ingenting med fortetting i sentrum å gjøre, heller rasering.. Jeg ønsker innovasjons-bygget velkommen t... Vis mer Dette bygget har ingenting med fortetting i sentrum å gjøre, heller rasering.. Jeg ønsker innovasjons-bygget velkommen til Oppdal jeg men plasseres det her blir det heller fullstendig "plugging" av sentrumet vårt. Nå har vi endelig fått opparbeidet ei luftig sentrumsgate som fungerer MEGET bra og som folk storkoser seg i store som små, og så skal liksom alt dette røskes opp igjen nå for å tekke noens visjoner om hva som er bra for Oppdal.. Nei flytt bygget til en egnet tomt i nærheten der det ikke er nødvendig å trykke det ned i bakken med skoskje! Få Shelltomta på bordet, gamle meieriet også. (det er 90 meter forresten) og har enda plass til alle "innovatører" som trenger å parkere der 👍

 2. Andor Sæther For 1 uke siden

  Kunnet ikke vært mere enig Arnt. Dette er galskap fra ende til annen.. Nå som sentrumsområdet ble så åpent og trivelig s... Vis mer Kunnet ikke vært mere enig Arnt. Dette er galskap fra ende til annen.. Nå som sentrumsområdet ble så åpent og trivelig så er dette galskap å bygge. Greit nok med er innovasjonsenter, men hvorfor i alle dager skal de kline et slikt monsterbygg midt i sentrum? Nei nå må Oppdalingene begynne å si stopp for idiotiet. Har jo ei tomtved rundkjøringa i nordenden av sentrum, hvorfor ikke bruke dette som et alternativ. Eller gamle dekkmann tomta? Nå må Oppdal kommune begynne å høre på folket, vi som faktisk bor her! Å det samme med naboene som får denne veggen inn til seg. Nåkk æ nåkk!!

Legg inn kommentar
Prosessen rundt salg av Oppdal Everk har vært preget av lukkede møter og hemmelige dokumenter. Her fra et formannskapsmøte i fjor høst som ble gjennomført på everket, der pressen ble sendt på gangen. Ordfører Kirsti Welander (Ap) foreslo å stenge møtet om strategivalg for Oppdal Everk og fikk enstemmig tilslutning i formannskapet uten noe debatt. F.v: Olav Mellemsæter (H), rådmann Dagfinn Skjølsvold, Kirsti Welander, Bjørg Marit Sæteren (Sp) og Heidi Pawlik Carlson (KrF).

EVERK-DOKUMENTER: Fylkesmannen sender OPP-klagen i retur til kommunen:

Innsynsnekt var ugyldig

Ingrid Thjømøe Yttergren blir ny Domus-sjef i Oppdal.

– Falt pladask for Oppdal:

Ingrid blir ny Domus-sjef

 1. Stig Otto Strand For 2 uker siden

  Gratulerer til Coop Oppdal - og velkommen Ingrid Thjømøe Yttergren. Du vil garantert tilføre denne bygda nye muligheter.... Vis mer Gratulerer til Coop Oppdal - og velkommen Ingrid Thjømøe Yttergren. Du vil garantert tilføre denne bygda nye muligheter.

 2. oddvar magne skjørstadmo For 2 uker siden

  Jeg lurer nå på hvordan V A Vivang kan være så skråsikker på bakgrunnen til de mannfolka vedkommende lister opp. Det har... Vis mer Jeg lurer nå på hvordan V A Vivang kan være så skråsikker på bakgrunnen til de mannfolka vedkommende lister opp. Det har vært greit med noen fakta. Når det gjelder flyplassen, så var både undertegnede og Odd medlem i en klubb som var med på oppstarten av flyplassen. Vi hadde ca 20 % aksjer/eierandel i flyplassen, sammen med Oppdal Kommune, NTH fallskjerm- og seilflyklubb. Disse som har aktivitet der betaler ei avgift til et selskap som kalles Midtnorsk fly- og luftsportsenter. I ettertid kom Kjell Inge Røkke inn i bildet med midler til forlengelse av flystripa, og utvidelse av asfaltbanen, for å kunne lande med sitt private fly.

Legg inn kommentar