Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Siste nytt fra næringslivet i Oppdal

Slik blir det nye inngangspartiet mot Torget når Coop Oppdal utvider og renoverer Domus-bygget.

Byggesøknaden avslører ommøblering:

Disse løftes fram i nye Domus

 1. oddvar magne skjørstadmo For 3 dager siden

  Hvis Domus sine kunder blir henvist til Shelltomta for å parkere, for så å gå til Domus, så tror jeg kundene heller hand... Vis mer Hvis Domus sine kunder blir henvist til Shelltomta for å parkere, for så å gå til Domus, så tror jeg kundene heller handler på en annen allerede eksisterende butikk som ligger like ved Shelltomta. Domus skulle heller ha bygd en tredje-etasje, istedenfor å utvide grunnarealet, og dermed ta bort parkeringsplasser. Enda verre blir det når det nye Innovasjonssenteret kommer. De er henvist til å parkere ved Elkjøp. Trenger ikke de butikkene og legesenteret i Elkjøp-senteret parkeringsplassene selv?

 2. Odd Nyberg For 5 dager siden

  Er nok flere som synes buen på fortauet er en enklere sak enn å bære varene til nye Shell-stasjonen. Tror det er helse s... Vis mer Er nok flere som synes buen på fortauet er en enklere sak enn å bære varene til nye Shell-stasjonen. Tror det er helse som ligger i fokus nå. Skal du til Låven - parker ved Elkjøp osv. 😂

Legg inn kommentar

Meninger

Oppdal Senterparti
Ordførerkandidat Geir Arild Espnes på scooteren i Holtålen med skutereier John Arthur Jamtseter. Espnes fikk god omvisning på fjellet av Atle Engan, leder i Holtålen Skuterklubb.

Sp har testet snøskuterløypa i Holtålen:

– Dette må vi utvikle også i Oppdal!

 1. Oddmund Morken For 6 dager siden

  Scooterløypa i Holtålen er også koblet sammen med løype fra Tydalen så der fungerer samarbeide mellom to kommuner. Dette... Vis mer Scooterløypa i Holtålen er også koblet sammen med løype fra Tydalen så der fungerer samarbeide mellom to kommuner. Dette kommer til å bli en turistmagnet og økt hyttebygging etc. i dette område.

 2. oddvar magne skjørstadmo For 6 dager siden

  Hvis det blir lov for alle og enhver å kjøre snøscooter etter en eller flere etablerte snøscooterløyper, så bør vel snøs... Vis mer Hvis det blir lov for alle og enhver å kjøre snøscooter etter en eller flere etablerte snøscooterløyper, så bør vel snøscooterne pålegges å montere GPS-sporings utstyr, ikke for å kontrollere alle og enhver til enhver tid, men i tilfelle ulykker eller uønskede hendelser, for å se hvor snøscooteren er eller har vært. Ellers så synes jeg reguleringa av snøscooter kjøringa er bra som den er, da mest til nyttekjøring.

Legg inn kommentar
Gjøkeredet er en av flere hytter i Gjerstad i Aust-Agder.

Ønsker verken vei, vann, strøm eller kloakk:

Vil bygge hytter i trærne

 1. oddvar magne skjørstadmo For 6 dager siden

  Det var en godt gjennomtenkt kommentar Sturla, konklusjonen må vel være å drite i hele hytteprosjektet.

 2. Sturla Sæther For 6 dager siden

  Barndomsdrøm for gutter og jenter å ha hytte i trærne. Vi ordna det da i barndommen, vi syklet, men vi måtte hjem en tur... Vis mer Barndomsdrøm for gutter og jenter å ha hytte i trærne. Vi ordna det da i barndommen, vi syklet, men vi måtte hjem en tur for å hente vann, og etter at mors nistepakke var fortært, så måtte vi hjem og drite. Hvor skal disse turistene parkere, alle vil jo kjøre helt fram i dag. Alle må ha vann i trærne også, og alle må drite har jeg erfart, i trærne også. Hvordan løses det, og hvem tar seg av dette?

Legg inn kommentar
Lars Bjørgård informerte Ola Øie og andre rennbygger om E6-traseen på et folkemøte i november.

Ordfører Ola Øie tror gamle E6 gjennom Berkåk kan bli en perle:

– Kan bli en gyllen omvei

 1. Odd Nyberg For 2 uker siden

  Ta frem kuleramma Ola. med 100 - 200 i årsdøgntrafikk som utgangspunkt får du nok lage en gyllen omvei med nedlagt næri... Vis mer Ta frem kuleramma Ola. med 100 - 200 i årsdøgntrafikk som utgangspunkt får du nok lage en gyllen omvei med nedlagt næringsliv. Samtidig med gyllen omvei skal det bli full service for veifarende ved det nye krysset.Dette henger ikke på greip.

Legg inn kommentar
Ulsbergkrysset forbinder ny E6 med eksisterene E6 og riksveg 3 slik det går frem av den regulerte planen. Nye Veier jobber med en ny trasé øst for jernbanen frem til Ulsberg.

Ønsker rundkjøring ved Ulsberg, Øie kommenterer:

– Jobber for hele Rennebu

 1. Odd Nyberg For 2 uker siden

  Hold politikerne LANGT unna enhver form for næringsplanlegging. De fleste har jo ingenting å vise til. Veifarende kan... Vis mer Hold politikerne LANGT unna enhver form for næringsplanlegging. De fleste har jo ingenting å vise til. Veifarende kan ikke fylle bensin/lade på Ulsberg, Den gyldne Omvei og Berkåkkrysset. Ei heller spise middag på alle 3. Da Oppdalsporten ble åpnet med politkernes velsignelse, var tankene ganske like. Se proff.no. Selv om Statens Vegvesen holder liv i Oppdalsporten, er den feilplassert og sørger bare for at de som har livets rett ( les overskudd uten støtte ), får dårligere resultater. ( en middag pr dag er nok ) Samme tanken lå bak alle skiheisene. Med en eier som kunne fått lov til å tjene penger, ( slik det etterhvert har blitt , snur det gradvis rett vei ( ref ny heis til over 100 mill ).

Legg inn kommentar
Ordfører Kirsti Welander

8.MARS: Slik er likestillingen i Oppdal og Rennebu:

Overrasket over gode tall

 1. Inge Bertil Bruseth For 3 uker siden

  Ser ut som om mange menn er gravide.

 2. Sissel Størvold For 3 uker siden

  Det synes jeg virkelig du skal satse på! Dere har jo manflu så det skal nok gå greit👍🏻😂

Legg inn kommentar