Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Kontaktinformasjon

Om Bortistu Gjestegard

Dagens Bortistu er en levende fjellgard med kulturvern, gårdsdrift uten dyr, samt turisme. Restaurering av bygningene har foregått hele 1900 tallet, og Bortistu fremstår nå som en ærverdig «gjestegard» for våre tilreisende. Her finner du inspirasjon og hvile, samt rom for ettertanke, i hjertet av Trollheimen.

Vi har 25 rom, med til sammen 70 sengeplasser. I alle våre hytter er det godt utstyrte kjøkken, inkludert oppvaskmaskin og kaffetrakter. Sengen er oppredd og to håndklær følger med i hver seng. Vask av hytta overlater du til oss. Du lager din egen frokost eller middag når du vil, nyter utsikten fra verandaen og bare tar livet med ro. Mange velger å kombinere selvhushold med å bestille middag. Se mer om overnattingsmuligheter her.

Spesielle anledninger krever spesielle omgivelser! Vi har lang erfaring, er fleksible, og skreddersyr ditt selskap slik du ønsker det.

I tillegg tilbyr vi individuell tilrettelegging for kurs, konferanser, seminar, møter og andre bedriftssamlinger.

Menyene våre er basert på lokale råvarer

Våre kokker Lene og Lars Ivar lager utsøkt mat, en fryd for både øyet og ganen. Du finner alltid vår spesialitet bassturøkt lammelår på menyen, i tillegg til andre fristende retter. Tilbehør til de forskjellige rettene avhenger av sesong og tilgang på råvarene. Se full meny her.

 

Bortistu Gjestegård – Der veien tar slutt – og alt begynner…