Oppguiden

– Din veileder til næringslivet i Oppdal
Be om anbud
Be om anbud

Om Marion Eiendom Oppdal

OM OSS:

Marion Eiendom AS ble etablert i 1999 og er stiftet av Stein Terje Tretli. En grunnleggende kvalitet som vi legger mye arbeid i er å lage praktiske og gjennomtenkte planløsninger. Det bygges for det meste leiligheter i sentrale støk, men hovedsatsingen har vært på Oppdal og i Oslo-området.

Byggene settes opp over garasjekjeller i 2 eller 3 etasjer. Byggene er treboliger med høy standard når det gjelder så vel konstruksjon og flater som innredningsdetaljer. Vi bestreber oss på å bygge intime og trivelige bomiljøer. Det legges stor vekt på finish, som da betyr at leilighetene leveres mest mulig komplett. Dette gjelder også ferdigstillelse av uteområder som gjøres ferdig med grøntområder, beplantning, asfaltering og belysning. Alle våre leiligheter bygges med alt på en flate, noe som gjør at man slipper trapper i leiligheten.

Vi benytter oss av lokale entreprenører, mens byggene oppføres av datterbedriften, entreprenørselskapet Marion Bygg AS. Vi prøver å samarbeide med de samme folkene fra prosjekt til prosjekt, på den måten kjenner alle de prosesser og byggemåten slik at de er i stand til å gjøre en bedre jobb. Vårt varemerke skal være fornøyde kunder i flotte leiligheter.

 

Stein Terje Tretli
Adm.dir.
Mobil: 909 20 960
tretli@marion-eiendom.no

 

Thor Borgan
Salgssjef
Mobil: 906 56 560
borgan@marion-eiendom.no